1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Kuchyňské nádobí
  4. Klasické
  5. Provence
  6. Emile Henry zapékací mísa ULTIME, 29 x 19 cm, fenyklová
Emile Henry zapékací mísa ULTIME, 29 x 19 cm, fenyklová - Chefshop.cz

Emile Henry zapékací mísa ULTIME, 29 x 19 cm, fenyklová

    POPIS

Zapékací mísa Ultime od výrobce Emile Henry je vyrobena ze speciální burgundské keramiky, která je odolná proti nárazům, poškrábání a teplotním šokům. Odolá teplotám od - 20 °C do 270 °C a můžete ji dát z mrazáku přímo do trouby, aniž by popraskala. Tato zapékací mísa má obdélníkový tvar se zaoblenými rohy a je opatřena dvěma uchy pro pohodlnou manipulaci. Je ideální na přípravu lasagní, mořských plodů, gratinovaných brambor, na musacu (musaca je tradiční zapékaný pokrm pocházející z Balkánu a Blízkého Východu, známá je řecká musaka, která se skládá z vrstev mletého masa podušené s cibulí a česnekem, lilku, rajčat a bešamelové omáčky), sladkých nákypů atd. 

Emile Herny je rodinná firma. Zapékací mísa je vyrobena ručně podle generacemi ověřených postupů a má krásný francouzský design, díky kterému můžete pokrm v míse rovnou servírovat. Barvy jsou přírodní a jedná se o precizní ruční práci. Zapékací miska je vhodná do lednice, mrazáku, mikrovlnné trouby, trouby i do myčky na nádobí. Rozměr formy je 29 x 19 cm (vnitřní rozměr dna 23 x 15 cm) a objem 1,65 l. Výhodou keramické zapékací mísy je rovnoměrné vedení tepla a mísa udrží pokrm dlouho teplý.

SPECIFIKACE

Délka: 29 cm 

Šířka: 19 cm

Vnitřní rozměr: 23 x 15 cm

Objem: 1,65 l

Materiál: keramika

Barva: fenyklová (hnědošedá)

Záruka: 10 let na výrobní vady

 VÝHODY A NEVÝHODY

Zapékací mísa je vyrobena ze speciální burgundské keramiky, která je odolná proti poškrábání, nárazům a teplotním šokům.

Ručně vyrobeno.

Krásný francouzský design.

Zapékací mísa je vhodná do trouby, do mikrovlnky, do myčky, do lednice i do mrazáku.

Ideální na sladké nákypy, gratinované brambory, lasagne, mořské plody, musacu atd.

PRAKTICKÉ RADY

Vhodné do myčky: Ano

Vhodné do mikrovlnné trouby: Ano

Vhodné do trouby: Ano, do 270 °C

Vhodné do chladničky: Ano

Vhodné do mrazáku: Ano do - 20 °C

 

RECEPT NA GRATINOVANÉ SMETANOVÉ BRAMBORY

800 g brambor, 400 ml smetany (31%), 100 g / sýru , sůl, pepř, muškátový oříšek

Postup:
1. Brambory oloupejte a nakrájejte na tenké plátky.

2. Smetanu ochuťte solí, pepřem a troškou muškátového oříšku. Přidejte strouhaný parmezán a zamíchejte.

3. Brambory naskládejte do pekáčku a zalijte ochucenou smetanou.

4. Pečte v troubě vyhřáté na 170 °C cca 40 minut (do zlatova). 

 

CO DÁL?

Líbí se vám tento produkt? Skvělé! Přidejte ho do košíku a pokračujte v nákupu.

Nevyhovuje vám? Zkuste se podívat na ostatní výrobky  nebo na další . 

Styl: Provence,Klasické
Kategorie: Kuchyňské nádobí

barva: fenyklová
ean: 3289319596504
typ produktu: zapékací miska

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Kuchyňské nádobí
Produk byl v nabídce e-shopu: Chefshop.cz

Další Kuchyňské nádobí