1. InHaus.cz
  2. Ložnice
  3. Ložní povlečení
  4. Patchwork
  5. Klasické
  6. Moderní
  7. Krepové povlečení Orient šedý
Krepové povlečení Orient šedý - Výprodej Povlečení

Krepové povlečení Orient šedý

Krepové povlečení

Praktický materiál, který vyniká stejnými vlastnostmi jako bavlna bez nutnosti žehlení. Krep je ideální materiál pro děti i dospělé v každém ročním období. V zimě zahřeje a v létě příjemně chladí, je vhodný i pro alergiky. Snadná údržba, savost, prodyšnost a měkkost je zachována i na typicky zvrásněném povrchu. Vlnitého povrchu je docíleno šetrnou úpravou bavlny, při plném zachování jejích vlastností.

  • Materiál: 70% bavlna | 30% mikrovlákno
  • Gramáž materiálu: 135 g/m2
Barva povlečeníŠedá

Směs světla a temnoty, šedá. Neutrální barva stínu ideální do každé moderní ložnice. Trendy barvu snadno zkombinujete s barevnými odstíny a podpoříte klidný spánek. Pomáhá odstranit úzkost, napětí a nahromaděný stres. Jednoduše elegantní dojem opticky zvětší malé prostory a nevyžaduje náročnou péči.

ZapínáníKnoflíky

Příznivců klasického zapínání na knoflíky je stále dost. Tradiční knoflíkový styl našich babiček nebo maminek je možná pro někoho únavný a zdlouhavý. Samotný knoflík je vkusný dekorativní prvek, který neškrábe a vypadá vkusně. Obrovským pozitivem je snadná a rychlá výměna při poškození nebo utrhnutí.

Motiv povlečeníAbstrakce

Rozveselte vaše smysly s abstraktním povlečením. Ideální doplněk do nudné ložnice nebo pro lidi, kteří mají rádi změnu, hravost a tvořivost. Dojměte všechny vaše city s barevnými a kreativními motivy. Osvěžte interiér a dodejte mu šmrnc s motivem něžných vln, dlaždic nebo jemných linek. Nalezněte volnost a jedinečné pohodlí v soukromí svého domova.

Ornamenty

Přeneste se do tajů orientu a Dálného východu. Ložní prádlo s ornamenty vám tuto možnost nabízejí ihned. Motiv mandal, patchworku nebo kruhů podpoří orientální styl celého interiéru. Nezoufejte, široké spektrum ornamentů se hodí i do moderních bytů. Najděte rovnováhu, jednotu a klidný spánek. Podlehněte kouzlu magických vzorů i vy.

Styl povlečeníOrientální

Dopřejte si vůni dálek, dobrodružství a exotiky ve vaší ložnici. Bydlení v duchu Orientu si ponechává svůj nestárnoucí půvab a oblibu. Bohatá ornamentální výzdoba, zdobené motivy a mozaika patří neodmyslitelně k východní kultuře. Ozvláštněte svůj pokoj orientálním povlečením v sytých barvách. Přírodní tóny přičarují Dálný východ až k vám.

Můžu povlečení žehlit?

Žehlení je vaše noční můra?! Nezoufejte! Krep, jako jediný nevyžaduje žehlení a vypadá pořád skvěle. Zřasený a namačkající se materiál stačí usušit a pohodlně složit do skříně. Pokud žehlička není váš kámoš, vybírejte z rozmanité nabídky krepového povlečení.

  • Povlečení nemusíte žehlit
Na kolik stupňů povlečení prát?

Obecně platí, že ložní prádlo pereme v teplotním rozmezí 40 až 60 °C. Bílé nebo bavlněné povlečení lze prát až na 60 °C, zatímco u krepu je vhodné zvolit teplotu nižší. Celkově vysoké teploty praní mohou poškozovat vlákna, působit opotřebovanějším dojmem nebo způsobovat vyblednutí barev. Před prvním použitím by teplota praní měla být min. 40 °C.

  • Doporučená teplota praní: 40 °C
Jak často povlečení prát?

Výměna i praní ložního prádla je samozřejmostí. Optimálně bychom měli prát povlečení každý týden, maximálně 1x za 14 dní, otočené naruby. Pocení, nemoc nebo teplé letní měsíce přispívají k znečištění, proto je žádoucí povlékat častěji. S tím souvisí i nutnost praní samotných dek a polštářů. Nově koupené ložní prádlo před prvním použitím vyperte, změkne.

  • Každý týden, maximálně 1x za 14 dní
Balení tohoto povlečení obsahuje:
  •  1 ks přikrývky 140 x 200 cm
  •  1 ks polštáře 70 x 90 cm

Styl: Moderní,Klasické,patchwork
Kategorie: Ložní povlečení

barva: šedá
doporučená teplota praní: 40°c
gramáž: 135 g/m2
materiál: 70% bavlna a 30% umělé vlákno
nežehlivé: ano
rozměr polštáře: 70 x 90 cm
rozměr přikrývky: 140 x 200 cm
zapínání: knoflíky

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Ložní povlečení
Produk byl v nabídce e-shopu: Výprodej Povlečení

Další Ložní povlečení