1. InHaus.cz
  2. Ložnice
  3. Ložní povlečení
  4. Klasické
  5. Prostěradlo mikroplyš 180x200 cm lososové
Prostěradlo mikroplyš 180x200 cm lososové - Výprodej Povlečení

Prostěradlo mikroplyš 180x200 cm lososové

Mikroplyšové prostěradlo

Mikroplyšové prostěradlo je velice příjemné na dotek, jemné a hebké. Husté krátké chloupky vás zahřejí i v těch nejchladnějších měsících. Mikroplyš je dobře udržovatelný, nepouští chlupy a rychle schne. Své místo nalezne i u alergiků. Spolu s mikroplyšovým povlečením vytvoří teplé a útulné místo z každé postele.

  • Materiál: 100% polyester
  • Gramáž materiálu: 230 g/m2
Gramáž prostěradlaGramáž 230 g/m2

Prostěradla o vysoké gramáží 230 g/m2 jsou vyrobená z mikroplyše. Vysoce hřejivý materiál je oblíbený převážně v zimních měsících.

Rozměr prostěradla 180 x 200 cm

Typický rozměr prostěradla pro dvoulůžkové postele. Oblíbený v domácnostech i různých typech ubytovacích zařízení. Velikost 180 x 200 cm nabízíme v širokém provedení materiálů. Prostěradlo je hebké a velice příjemné na omak.

Napínání prostěradlaProstěradlo není napínací

Dáváte přednost klasice? Pořiďte si tratiční plachtu. Prostěradla typu plachta se nenapínají a jsou oblíbená nejen v domácnostech, ale hlavně v hotelech nebo zdravotnických zařízeních. Výměna je rychlá a snadná, během okamžiku máte čistě povlečeno.

Prostěradlo s gumou

Ať už upřednostňujete klasická plátna nebo froté prostěradla, zajisté si oblíbíte ta s gumou po obvodu. Hodí se do hotelů, ubytovacích zařízeních všech typů, ale i do školek nebo nemocnic. Snadné zachycení za matraci a možná výměna gumy je obrovskou výhodou.

Na kolik stupňů prostěradlo prát?

Šetrné praní na 40 °C snese v podstatě každý materiál. Ložní prádlo se nejčastěji pere při teplotách od 30 do 60 °C. Satén, mikroflanel, froté, jersey nebo krep je možné prát na nižší teplotu, ideálně tedy 40 °C. Zbavíte se nečistot, potu i odumřelých buňek.

  • Doporučená teplota praní: 40 °C
Jak často prostěradlo prát?

V posteli strávíme až třetinu života. Praní ložního prádla by tedy mělo být pravidelné. Obecné doporučení je 1x za 14 dní. V teplých měsících, u lidí s vyšší potivostí nebo nemocných se doporučuje interval zkrátit na 1x za týden.

  • Každý týden, maximálně 1x za 14 dní
Toto prostěradlo můžete sušit v sušičce

V sušičce doporučujeme sušit na nízké teploty, vysoká teplota může mít neblahý vliv na barvy i látku. Prostěradlo je důležité řádně rozklepat a zavěsit na věšák. Kolíčky nedávejte přes rohy, materiál se může vytahat. Sušení v koupelně je nevhodné, jedná se o nejvlhčí místnost v bytě a prostěradlo může zatuchnout. U většiny materiálů se ale doporučuje sušit na sušáku.

Balení tohoto prostěradla obsahuje:
  •  1 ks prostěradla 180 x 200 cm

Styl: Klasické
Kategorie: Ložní povlečení

barva: lososová
doporučená teplota praní: 40°c
gramáž: 230 g/m2
materiál: 100% umělé vlákno
napínací: ne
provedení: s gumou
rozměr: 180 x 200 cm (dvojlůžko)
s gumou: ano

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Ložní povlečení
Produk byl v nabídce e-shopu: Výprodej Povlečení

Další Ložní povlečení