1. InHaus.cz
  2. Osvětlení
  3. Zahradní osvětlení
  4. Venkovské
  5. Exterio GACOLI - Monroe No.1 (25cm)

Exterio GACOLI - Monroe No.1 (25cm)

Solární Lampa Monroe No.1 je praktické svítidlo vyrobené do exteriéru firmou GACOLI. Je výjimečné nejen svým elegantním a zároveň velmi jednoduchým designem. Lampa je extra odolná, vyrobená z kvalitních materiálů, navržena do různých klimatických podmínek. Solární Led Lampa disponuje nejmodernějšími high-tech vybavením na jehož základě může svítit 24 hod. bez nutnosti použití elektrického proudu. Lampa se neustále dobíjí ze solárních paprsků, čili další výhodou svítidla Monroe No.1 je, že nepotřebuje kabel z el.sítě a je volně přenosná. Rozměr lampy je 25x25cm, lampa je volně visící na řetězu z nerezové oceli, možnost zavěšení nebo umístění lampy kdekoliv. K lampě je i dálkový ovladač, na kterém si můžete zvolit intenzitu svícení (8,16 nebo 24 Led). Možnost zapínání lampy je buď přes ovladač, nebo přímo na lampě pomocí šňůrkového vypínače. 

 Obsah a parametry venkovního exteriérového Led osvětlení GACOLI - Monroe No.1

 

Balení obsahuje

1x solární Led Lampa GACOLI - Monroe No.1, závěsná retez, LED diody, dálkové ovládání a nabíječka.

Parametry svítilny

Výška lampy 25cm s průměrem 25cmKonstrukce je z nerezové oceli a stínítko z akryluZdroj energie (EMU) ze solárních paprskůZdroj světla ze 24ks 02W Led zdrojů.Teplá bílá barvaMožnost svícení na 8, 16, nebo 24 Led ZdrojůZapínání pomocí dálkového ovládání, nebo přímo na lampě pomocí šňůrkového vypínačiBaterie: Lithium 3,7V - 2200 mAhSvítidlo je odolné vůči vlivům počasí a libovolně přenosné

 

 

 

GACOLI solární led lampy tvoří symbiózu zahradního, zároveň velmi komfortního pro život, exteriérového osvětlení. Inovativní forma high-tech technologie dokáže shromažďovat sluneční energii, kterou využívá i na své záření. Všechna svítidla jsou bezkabelové, čili pro uživatele snadno přenosná s velmi jednoduchou instalací. 

Styl: Venkovské
Kategorie: Zahradní osvětlení
Dodání: skladem

Do obchodu exterio 3920,-

Další Zahradní osvětlení