1. InHaus.cz
  2. Osvětlení
  3. Zahradní osvětlení
  4. Venkovské
  5. Exterio GACOLI - Checkmate No.1 (23cm)
Exterio GACOLI - Checkmate No.1 (23cm) - exterio

Exterio GACOLI - Checkmate No.1 (23cm)

Solární Lampa Checkmate No.1 je praktické svítidlo vyrobené do exteriéru firmou GACOLI. Je výjimečné nejen svým elegantním a zároveň velmi jednoduchým designem. Lampa je extra odolná, vyrobená z kvalitních materiálů, navržena do různých klimatických podmínek. Solární Led Lampa se neustále dobíjí ze solárních paprsků, čili další výhodou svítidla Checkmate No.1 je, že nepotřebuje kabel z el.sítě a je volně přenosná. Ze skupiny Checkmate je No 1. nejmenší. Výška lampy je 23cm a průměr 13cm. Podnož a konsole Konstrukce je z oceli a stínítko bílé barvy. Umístění lampy je možné kdekoliv. Lampa obsahuje 3x LED diodu teplé bílé barvy. 

 

 Obsah a parametry venkovního exteriérového Led osvětlení GACOLI - Checkmate No.1Balení obsahuje

1x solární Led Lampa GACOLI - Checkmate No.1, nerezový podstavec, 3x LED diody a nabíječka

Parametry svítilny

Výška lampy 23cm s průměrem 13cmKonstrukce je z nerezové oceli a stínítko z akryluZdroj energie (EMU) ze solárních paprskůZdroj světla ze 3ks Led zdrojů.Teplá bílá barvaZapínání přímo na lampěBaterie: Lithium 3,7V - 2200 mAhSvítidlo je odolné vůči vlivům počasí a libovolně přenosné

 

 

GACOLI solární led lampy tvoří symbiózu zahradního, zároveň velmi komfortního pro život, exteriérového osvětlení. Inovatývna forma high-tech technologie dokáže, shromažďovány sluneční energii, kterou využívá i na své záření. Všechna svítidla jsou bezkabelové, čili pro uživatele snadno přenosné s velmi jednoduchou instalací. 

Styl: Venkovské
Kategorie: Zahradní osvětlení


Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Zahradní osvětlení
Produk byl v nabídce e-shopu: exterio

Další Zahradní osvětlení