1. InHaus.cz
  2. Dekorace
  3. Dekorační polštáře
  4. 4 Seasons Outdoor Pinamar šedě hnědý polštář (30x30 cm)

4 Seasons Outdoor Pinamar šedě hnědý polštář (30x30 cm)

S dekoračními polštáři od 4 Seasons Outdoor jednoduše přenesete atmosféru obývacího pokoje na každou terasu. Vyzkoušejte si polštáře jen tak rozházet na sedačku a hned uvidíte ten rozdíl. Dejte svému zahradnímu nábytku nový příjemnější vzhled a Vaše terasa bude ještě příjemnějším místem k posezení a odpočinku. Dekorační polštáře jsou stejně jako všechny produkty od 4 Seasons Outdoor určené primárně pro exteriérové použití a tak výborně odolávají vodě, prachu a jiným nepříznivým vlivům počasí.

 

iOS & Android aplikace

Stáhněte si aplikaci 4 Seasons Outdoor a můžete hned vidět, který zahradní nábytek bude u vás na zahradě nejkrásněji vypadat.

 

 

Zahradní nábytek od 4 Seasons Outdoor může být ponechán venku 12 měsíců v roce. Není třeba tahat těžké stoly a židle při horším počasí pod střechu. I v zimním období bude Vaše terasa působit útulněji.

Nabízíme možnost vyskládat si soupravu dle vlastní představy a dostupného prostoru. Modulární zahradní nábytek může být libovolně rozšířen.

Hlavní výhodu zahradního nábytku 4 Seasons Outdoor je speciální výplň pro polštáře a podušky \"Quick Dry Foam\", přes kterou voda jednoduše proteče a už nemusíte polštáře a podušky ukrývat před deštěm. Díky Olefin vláknům jsou potahy velmi přijemné také na dotek.

 Rozměry

30 x 30 cm

 

 

Styl:
Kategorie: Dekorační polštáře
Dodání: skladem

Do obchodu exterio 560,-

Další Dekorační polštáře