1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Grily - příslušenství
  4. Venkovské
  5. OneQ OneQ podnož Standard Leg Black

oneQ OneQ podnož Standard Leg Black

OneQ Standard Leg Black je podnož a základní modul na stavbu Vaší OneQ vnější kuchyně . Moduly jsou čtvercové a přípojkou hák / oko  se dají moduly propojovat v každém směru.  Každý  jeden modul podnože Standard Leg Black umožňuje přiřadit specifické funkce, jako je například plynový gril (Flame), gril na dřevěné uhlí (Glow), destička buď plastová nebo dřevěná (bambus). Je možnost připojení chladicí přihrádky na led nebo umyvadla s tekoucí vodou. Samozřejmě také různé příslušenství pro různé techniky vaření, navíc různé komponenty pro ochranu Vašeho pracovního prostoru a na ochranu Vaší venkovní OneQ kuchyně.

 

 

Základní myšlenkou soupravy je mít praktickou kuchyni se vším, co k ní patří v exteriéru. Firmě OneQ se to podařilo a dnes se těší velké oblibě zejména v bezpočtu variabilních kombinací, které si můžete i Vy vytvořit a využívat luxus kuchyně v jakémkoli prostředí.

 Vlastnosti a parametry 

1x podnož

 

Rozměry produktu: 44(d)x44(h)x92(v) cm

Váha: 9,7 kg

Rozměr boxu: 40x40 cm

 

Možnosti využití 

plynový hořák s nerezovým roštem 40x40 cm o výkonu 8kW se smaltovým pražičem, poklop s teploměrem a inox rukojeť, gril na dřevěné uhlí s nerezovým roštem 40x40 cm, bambusová destička, když se elektrický gril nepoužívá, má funkci pracovní desky, umyvadlo s tekoucí vodou a chladicí přihrádka na led

 

 

Styl: Venkovské
Kategorie: Grily - příslušenství
Dodání: do 2 týdnů

Do obchodu exterio 4710,-

Další Grily - příslušenství