1. InHaus.cz
  2. Zahrada
  3. Zahradní sedací soupravy
  4. Moderní
  5. 4 Seasons Outdoor Polo teak lounge II

4 Seasons Outdoor Polo teak lounge II

Autentické teakové dřevo kombinované s hrubými antracitovými polštáři tvoří základ sedací soupravy POLO. Dřevo působí teplým letním dojmem, polštáře dotvářejí moderní design. Souprava je tvořena z několika modulů, které se dají vyskládat podle potřeb zákazníka a je jako stvořená na dlouhé letní večery.

 

 

iOS & Android aplikace

Stáhněte si aplikaci 4 Seasons Outdoor a můžete hned vidět, který zahradní nábytek bude u vás na zahradě nejkrásněji vypadat.

 

 

Zahradní nábytek od 4 Seasons Outdoor může být ponechán venku 12 měsíců v roce. Není třeba tahat těžké stoly a židle při horším počasí pod střechu. I v zimním období bude Vaše terasa působit útulněji.

Nabízíme možnost vyskládat si soupravu dle vlastní představy a dostupného prostoru. Modulární zahradní nábytek může být libovolně rozšířen.

Hlavní výhodu zahradního nábytku 4 Seasons Outdoor je speciální výplň pro polštáře a podušky \"Quick Dry Foam\", přes kterou voda jednoduše proteče a už nemusíte polštáře a podušky ukrývat před deštěm. Díky Olefin vláknům jsou potahy velmi přijemné také na dotek.

 Složení

2x 2-sedačka pravá

1x rohový polštář pravý

1x taburet

1 x stolek

 

Rozměry

2-sedačka (levá/pravá): 143/78/85 (š/h/v)

výška opěrky na ruku: 78 cm

hloubka sedu: 55 cm

výška sedu: 45 cm

 

taburet: 69/71/45 (š/h/v)

 

stolek: 110/40/68 (š/h/v)

 

Prostorová dispozice220 x 220 cm

 

Quick Dry Foam

Jak již samotný název 4 Seasons Outdoor napovídá, s klidem můžete zapomenout na starosti, kam s nábytkem během nepříznivého počasí. Nechte bez obav nábytek venku během celého roku, na to je určen a důkladně testován. Déšť ani zima nemají šanci.

 

 

 

Styl: Moderní
Kategorie: Zahradní sedací soupravy
Dodání: do 2 týdnů

Do obchodu exterio 71660,-

Další Zahradní sedací soupravy