1. InHaus.cz
  2. Ložnice
  3. Ložní povlečení
  4. Glamour
  5. Venkovské
  6. Provence
  7. Moderní
  8. Povlečení 3D Motorka
Povlečení 3D Motorka - Výprodej Povlečení

Povlečení 3D Motorka

Povlečení z mikrovlákna

Vneste do vaší ložnice francouzský šarm, pocit vznešenosti a klidu. Romantická atmosféra v barvách fialové, bílé nebo modré se hodí nejen na venkov, ale i k vám domů. Motivy levandulových lánů, něžných květin, čistých linií a slunce si zamiluje každý. Bydlení ve stylu Provance získává stále větší oblibu napříč všemi generacemi.

  • Materiál: 100% mikrovlákno
  • Gramáž materiálu: 130 g/m2
Barva povlečeníČerná

Černá, barva tajemnosti, negativity a autority. Černý interiér je ale velice moderní a trendy, obzvláště u mužské populace. S dostatkem světla a jasných barev působí elegantním dojmem. Láskyplný kontrast bílé a černé si získává oblibu v moderních domovech. Nebojte se barvy smutku a temnoty, má mnoho odstínů a možností.

Červená

Chybí vám energie a životní síla?! Zvolte doplňky v sytých odstínech červené, které působí agresivně a dodávají jiskru fádním dním. Červená povzbuzuje k činnosti a chuti k jídlu, své uplatnění najde v kuchyních či jídelnách. Naopak v ložnici působí vášnivě a zahřeje nejednoho zimomřivce. Svůdná, sebevědomá a oblíbená barva v nestárnoucí kombinaci s černou je stále in.

Modrá

Nebeská inspirace, tóny modré probudí vzpomínky na léto, vodu nebo čistotu. Barva spolehlivosti a míru, která celkově povzbuzuje a snadno se kombinuje. Oblíbená je v ložnicích, má chladivý účinek a podporuje uklidnění a snění. Nadčasové světlejší odstíny se hodí do menších prostor s jednoduchými doplňky.

ZapínáníZip

Nemáte času na zbyt a každá ušetřená minuta se hodí?! Povlečení na zip, je rychlé, pohodlné a praktické. Nepříjemné napínání, tlačení či škrábání jsou tabu. Zip i jezdec jsou ploché a pečlivě schované. Povlečeno budete mít během okamžiku.

Motiv povlečeníObrázkový

Rozveselte dětský pokoj s barevnými obrázkovými motivy povlečení. Rozmanitost a pestrobarevnost zpříjemní atmosféru v pokojíčku holek i kluků. Krásné dívčí motivy se slunečnicemi, hafany nebo tygry snadno zkombinujete s ostatním nábytkem. Kluky jistě nadchne motiv motorek, pirátů nebo plachetnic. Usínání bude jednodušší a zábavnější.

Dětské

Představte si své dětství, co jste měli rádi, s čím jste si hráli. Hravost, dovádění a smích mohou vystihnout spokojené dětství. Dopřejte svému dítku radost a podpořte jeho fantazii s dětským povlečením v živých barvách. Motiv dinosaura, beránka nebo žirafy si oblíbí úplně ti nejmenší. Letecký den je typický pro kluky, Hello Kitty zase pro holky. Rozradostněte své děti a posilte jejich představivost.

Styl povlečeníObrázkový

Staňte se v noci indiánem, motorkářem nebo se ponořte do říše pohádek. Obrázkové povlečení vás přenese do tajemných hlubin snů. Motivy zvířátek, květin nebo pohádkových postav zapadnou do každého dětského pokoje. Veselé a syté barvy se snadno zkombinují s ostatním vybavením. Vyčarujte neobyčejný pokoj pro ty nejmenší.

Můžu povlečení žehlit?

Bezesporu nejoblíbenější materiály povlečení jako je bavlna, bavlněný satén nebo mikrovlákno je nutné žehlit. Jediný materiál, který nevyžaduje žehlení je krep. Ihned po vyprání povlečení vypněte pomocí kolíčků na sušák. Žehlete naruby, tím zabráníte poškození materiálu a vyblednutí barev. Důkladná péče o vaše povlečení se vyplatí.

  • Toto povlečení je nežehlivé, takže ho nemusíte žehlit
Na kolik stupňů povlečení prát?

Obecně platí, že ložní prádlo pereme v teplotním rozmezí 40 až 60°C. Bílé nebo bavlněné povlečení lze prát až na 60°C, zatímco u krepu je vhodné zvolit teplotu nižší. Celkově vysoké teploty praní mohou poškozovat vlákna, působit opotřebovanějším dojmem nebo způsobovat vyblednutí barev. Před prvním použitím by teplota praní měla být min. 40°C.

  • Doporučená teplota praní: 30 °C
Jak často povlečení prát?

Výměna i praní ložního prádla je samozřejmostí. Optimálně bychom měli prát povlečení každý týden, maximálně 1x za 14 dní, otočené naruby. Pocení, nemoc nebo teplé letní měsíce přispívají k znečištění, proto je žádoucí povlékat častěji. S tím souvisí i nutnost praní samotných dek a polštářů. Nově koupené ložní prádlo před prvním použitím vyperte, změkne.

  • Každý týden, maximálně 1x za 14 dní
Balení tohoto povlečení obsahuje:
  •  1 ks přikrývky 140 x 200 cm
  •  1 ks polštáře 70 x 90 cm

Styl: Moderní,Provence,Venkovské,Glamour
Kategorie: Ložní povlečení

barva: modrá
doporučená teplota praní: 30˚ c
gramáž: 130 g/m2
materiál: 100% mikrovlákno
motiv povlečení: dětský
nežehlivé: ano
rozměr polštáře: 70 x 90 cm
rozměr povlečení: 70 x 90 cm | 140 x 200 cm
rozměr přikrývky: 140 x 200 cm
styl povlečení: obrazové
zapínání: zip

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Ložní povlečení
Produk byl v nabídce e-shopu: Výprodej Povlečení

Další Ložní povlečení