1. InHaus.cz
  2. Koupelny
  3. Ručníky a osušky
  4. Klasické
  5. Pracovní ručník TOM

Pracovní ručník TOM

Bavlněný ručník

Tradiční ručníky ušité z bavlny jsou kvalitní a oblíbené již desetiletí. Vsaďte na kvalitu ověřenou řadou let. Bavlněné ručníky mají mnoho výhod, jsou jemné a příjemné na omak, také jsou pevné a savé. Kvalitní bavlna o vysoké gramáži zajistí komfort pro celou rodinu, navíc péče o bavlněné ručníky je opravdu snadná.

  • Gramáž: 200 g/m2
Praktické poutko

Upevnění ručníku na věšák může být záludné, zejména těch bez poutka. Při používání ručníků, osušek i utěrek je poutko nezbytností. Díky praktickému pomocníkovi zavěsíte ručník i utěrku pohodlně a kamkoliv. Ani malé ručníky k umyvadlu se bez pevného poutka neobejdou. Vyrobeno je ve stejné barvě a provedení jako samotný produkt. Umístění poutka bývá zpravidla ve středu na kratší straně textilu.

Doporučená teplota praní ručníku je 90 °C

Pro zachování všech původních vlastností se doporučuje prát ručníky při maximální teplotě 90 °C. Praní při vyšší teplotě je možné u ručníků z bavlny a mikrovlákna. Sušení v sušičce  lze pouze na nižší otáčky, aby se nepoškodila vlákna textilie. Obecně se perou při teplotě 90 °C ručníky ve světlých odstínech. Praním se snižuje množství roztočů a mikrobů.

Styl: Klasické
Kategorie: Ručníky a osušky
Dodání: do týdne

Do obchodu Výprodej Povlečení 39,-

barva: modrá
doporučená teplota praní: 90˚ c
gramáž: 200 g/m2
materiál: 100% bavlna
poutko: ano
rozměr: 50 x 100 cm
vzor: bez vzoru

Další Ručníky a osušky