1. InHaus.cz
  2. Dětské a studentské pokoje
  3. Dětský nábytek
  4. Moderní
  5. Dětský pokoj Planet C, bílý lux/dub/mořská modrá

Dětský pokoj Planet C, bílý lux/dub/mořská modrá

Otevřete dveře do světa fantazie a pohodlí s naším dětským pokojem Planet C. Tento skvělý set nábytku spojuje elegantní design s praktickostí a kvalitou, kterou naše značka zaručuje. Bílý luxusní povrch, doplněný detaily z dubu a mořské modré, vytváří svěží a moderní vzhled, který vašim dětem vykouzlí úsměv na tváři.

Pokoj Planet C je navržen tak, aby splnil veškeré potřeby vašeho školáka. Nabízí dostatek prostoru pro učení, hraní i odpočinek. Kromě dětské postele a psacího stolu s židlí najdete v setu také prostornou šatní skříň a úložné prostory pro všechny hračky a školní potřeby vašeho dítěte.

Sestava obsahuje (š/v/h): Skříň Planet - 80/190/50 cm, Psací stůl Planet - 125/86/55 cm, Nástavec k psacímu stolu Planet - 125/55/24 cm, Regál Planet PL5 - 60/190/40 cm, Regál Planet PL4 - 45/190/40 cm, Komoda Planet - 110/90/40 cm

Záleží nám na bezpečnosti vašeho dítěte. Proto je náš nábytek vyráběn z kvalitních a pevných materiálů a splňuje všechny bezpečnostní normy. Rozhodnete-li se pro nákup našeho dětského pokoje Planet C, můžete si být jisti, že jste pro své dítě vybrali to nejlepší.

 

Styl: Moderní
Kategorie: Dětský nábytek
Dodání: do měsíce

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 25172,-

#barva filtr: modrá
#kolekce url: /studentske-pokoje-planet/
abs: ano
barevné provedení: bílý lux/dub/mořská modř
barva: modrá
doplňková barva: bílá
druh dřeva/dekor: dub
kolekce: planet
materiál: ltd/lamino
převládající materiál: lamino - imitace dřeva
pro holky/kluky: pro kluky
pro počet dětí: 1 dítě
pro studenty/mimina: pro studenty
s postelí: ne
s psacím stolem: ano
vhodné pro: 1 dítě

Další Dětský nábytek