1. InHaus.cz
  2. Zahrada
  3. Zahradní grily
  4. Cattara Gril plynový MANHATTAN pojízdný

Cattara Gril plynový MANHATTAN pojízdný

Plynový zahradní gril se systémem Flame Tamer. Hlavní grilovací prostor je osazen 6x hořáky se samostatnou regulací a piezo zapalováním. Díky možnosti vypnout prostřední hořáky je gril vhodný jak pro přímé, tak pro nepřímé grilování a je vybaven odkládacím roštem pro udržování teplot již hotových pokrmů.

Gril je pojízdný (4 kolečka z toho 2 bržděná), osazen sklopným víkem s teploměrem a odkládací poličkou na příslušenství. Dále byl doplněn bočním vařičem se samostatnou regulací a piezo zapalováním. Ve střední části je objemná, uzavíratelná skříňka s dvířky. Součástí je i spojovací hadice k plynové lahvi a redukční ventil.

Systém Flame Tamer – přímo nad hořáky jsou umístěny kovové profily, které zabraňují skapávání tuku mezi plameny a jeho vzplanutí. Zároveň zabraňují přímému ohřevu mřížky plameny hořáku pouze v jeho místě, čímž dochází k výrazně rovnoměrnějšímu vyhřívání celé grilovací, chromovanané, ocelové mřížky se smaltovanou povrchovou úpravou.

Grill je opatřen poličkou ve spodní části celé plochy grilu, určenou pro odkapávající tuk. Polička se vysouvá v zadní časti, tím je docíleno snadného čištění grilu.

Technická data hlavní hořák 6x boční vařič 1x sklopné víko ano pojízdný ano (4 / 2 bržděná kolečka) piezo zapalování ano polička ano celkový výkon 18,2 kW/hod. barva stříbrná grilovací prostor 74 x 40 cm výška roštu 83 cm rozměry grilu 160,5 x 106,5 x 51 cm

Styl:
Kategorie: Zahradní grily
Dodání: do 3 dnů

Do obchodu alza.cz 11829,-

Do obchodu Kokiskashop.cz 10998,-

Do obchodu HARV.cz 10257,-

materiál: kov
parametry: 6x hlavní hořák, 1x boční vařič, sklopné
péče a údržba: otírejte vlhkým hadříkem
rozměry: 160,5 x 106,5 x 51 cm
systém flame tamer: přímo nad hořáky jsou umístěny kovové pr
vlastnost: s kolečky
výrobce: cattara

Další Zahradní grily