1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Kuchyňské linky
  4. Minimalistické
  5. Klasické
  6. Moderní
  7. Kuchyňská linka tiffany 260

Kuchyňská linka tiffany 260

Představujeme vám jednu z našich nejprodávanějších kuchyňských linek - Tiffany 260. Tato kuchyňská linka se vyznačuje elegantním designem, sofistikovanou funkcionalitou a vysokou kvalitou. Vytvořená s ohledem na pohodlí a praktičnost, Tiffany 260 vás okouzlí svými čistými liniemi, prostorem pro skladování a přesným zpracováním.

Tiffany 260 je vyrobena s využitím UV technologie, která zajišťuje vysoký lesk a odolnost povrchu. Její tradiční bílá barva v lesklém finish působí luxusně a moderně, a přitom se snadno kombinuje s různými styly interiéru.

Kuchyňská linka je dlouhá 260 cm, což ji činí ideální pro prostornější kuchyně. Umožňuje vám také flexibilitu při uspořádání skříňek a spotřebičů podle vašich potřeb. Desky skříněk jsou vyrobeny z kvalitního profilovaného materiálu MDF a LTD lamina, který je oblíbený pro svou odolnost a přirozený vzhled.

Linka Tiffany 260 se skládá z několika skříňek různých velikostí, včetně horní skříňky se sklem, spodní skříňky na dřez a dalších praktických prvků.

Styl: Moderní,Klasické,Minimalistické
Kategorie: Kuchyňské linky
Dodání: do měsíce

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 21346,-

#barva filtr: bílá
#kolekce url: /sektorove-kuchyne-tiffany/
abs: ano
barva dvířek: bílá lesk
barva korpusu: bílá
hloubka: 52
kolekce: tiffany
materiál: mdf, ltd lamino
pracovní deska: ano
šířka: 260 cm
styl: moderní
tloušťka: 16 mm
úchyt: kov
výška: 270

Další Kuchyňské linky