1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Kuchyňské linky
  4. Skandinávské
  5. Provence
  6. Kuchyňská linka 300x180 Royal

Kuchyňská linka 300x180 Royal

Hledáte stylovou a kvalitní kuchyňskou linku s anglickým šarmem, která splní všechna vaše přání a potřeby? Představujeme vám Kuchyňskou linku 300x180 Royal - kuchyňský nábytek, který překoná vaše očekávání.

Naše kuchyňská linka Royal je navržena tak, aby splňovala požadavky každého domácnosti. Sestava obsahuje různé typy skříněk, včetně prosklených horních skříněk a skříňky pro vestavnou troubu. Máte možnost objednat si pracovní desku v 8 různých dekorech, což vám umožní vytvořit kuchyň přesně podle vašich představ. Sestava kuchyňské linky Royal obsahuje tyto dolní skříňky: D40(L), D60ZK, D40(P), D60Z, D60(P), D40(P), D60ZL (L), D20W, D80S3, D20W a horní skřínky G60S, G60S, W40S(P), K120.

Představte si, jak připravujete večeři pro svou rodinu nebo přátele v kuchyni, která je nejen funkční, ale také krásná. Kombinace bílého kartáčovaného dřeva a divokého dubu z ní dělá jedinečný kousek nábytku, který přinese do vašeho domova nádech luxusu. A to vše s ozdobnými kovovými úchyty pro ten poslední dokonalý dotek.

Nečekejte a investujte do kuchyně, která vám bude sloužit léta a stane se středem vašeho domova. Objednejte si Kuchyňskou linku 300x180 Royal ještě dnes a zažijte radost z vaření v prostředí přesně podle vašich představ.

Styl: Provence,Skandinávské
Kategorie: Kuchyňské linky
Dodání: do měsíce

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 23117,-

#barva filtr: dekor dřeva
#kolekce url: /sektorove-kuchyne-royal/
abs: ano
barevné provedení: bílé kartáčové dřevo, dub divoký
doporučené dovybavení: pracovní deska
dvířkové skříňky: zpomalovací panty
hloubka: 180 cm
kolekce: royal
korpus: bílá
materiál: ltd, lamino
nožičky: regulovatelné
pracovní deska: ne
šířka: 300 cm
sokl: ano
styl: rustikální
šuplíky: pojezdy s tichým dovíráním
úchyt: kov
výklopné skříňky: plynové písty
výška: 212 cm

Další Kuchyňské linky