1. InHaus.cz
  2. Obývací pokoje
  3. Obývací stěny
  4. Venkovské
  5. Obývací pokoj Revada

Obývací pokoj Revada

Představujeme vám naši sestavu nábytku Revada, ideální pro váš obývací pokoj. Revada je ztělesněním pohodlí, elegance a praktičnosti, které přinesou do vašeho domova nádech zahraničního venkovského stylu.

Vytvořená s ohledem na detaily, tato sestava nábytku se vyznačuje masivním vzhledem, bytelnou konstrukcí a působivým dekorem, které doplňují mosazné úchyty pro sofistikovaný vzhled. Jde o nábytek, který je nejen krásný, ale také praktický a funkční.

Revada vám nabízí širokou škálu komponent, které jsou ideální pro obývací pokoj spojený s jídelnou. Součástí sestavy jsou nejen komody, skříně a vitríny, ale také jídelní stůl s lavicí, kterou si můžete sestavit podle vašeho vkusu a potřeb.

Sestava Revada se skládá z těchto prvků (vxšxh): vitrína W2D (186x100x44), komoda K2S (145x160x44), komoda K2D (85x164x44) stůl ST (77x160x90) a lavice LW (45x160x40) 

Revada je vyrobena z kvalitního lamina s ABS hranami v dekoru dub lefkas tmavý. Tento nábytek vypadá jako ze dřeva, ale nabízí pevnost, vysokou odolnost vůči oděru i vlhkosti a tvarovou stálost lamina.

 

 

Styl: Venkovské
Kategorie: Obývací stěny
Dodání: do měsíce

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 29372,-

#barva filtr: dekor dřeva
#kolekce url: /sektorovy-nabytek-revada/
barevné provedení: dub lefkas tmavý
kolekce: revada
materiál: ltd, lamino
styl: rustikální
úchyt: kov - mosaz
zvolte osvětlení: bez osvětlení

Další Obývací stěny