1. InHaus.cz
  2. Dům a okolí domu
  3. Outdoorové vybavení
  4. Cattara Kempingový vozík skládací TROGIR
Cattara Kempingový vozík skládací TROGIR - HARV.cz

Cattara Kempingový vozík skládací TROGIR

Užitečný vozík pro přesun velkého množství surovin a zavazadel nezbytných pro pobyt v přírodě.

Vozík je opatřen pevnými gumovými, na přední ose zatáčecími, kolečky o průměru 19 cm pro usnadněný pohyb. Trogir si poradí v jakémkoliv terénu na jakémkoliv povrchu.

Rukojeť pro řízení vozíku je teleskopická, nastavitelná po celé délce, po přepravě je možné její zajištění ve výchozí poloze. Madlo je ergonomicky tvarováno, pro pohodlný úchop a bezpečnou manipulaci.

Rám vozíku zabezpečuje nosnost až 40kg zavazadel, je tvořen kvalitní ocelí černé barvy s možností rychlého rozložení. Není třeba žádného nářadí, vozík stačí roztáhnout do převozní polohy a zajistit vespod suchým zipem.

Celkové rozměry vozíku 92 x 68,5 x 53 cm a ve složeném stavu 53 x 79 x 19 cm, s váhou 11 kg. Nákladový prostor je objemný a díky své konstrukci je možné naložit mnohem více věcí, až do povolené nosnosti. Čelní strana korby vozíku je opatřena dvěma sítěnými kapsami na lahve s pitím, či opalovací krémy apod.

Nosnost, praktičnost a kvalita provedení dělají z vozíku Trogir výjimečného a nepostradatelného pomocníka pro outdoorové aktivity a pobyt v přírodě.

Technická data Přenosný, složitelný ano Váha 11 kg Rozměry složeného vozíku 53 x 79 x 19 cm Rozměry rozloženého vozíku 92 x 68,5 x 53 cm Délka madla 80 cm Nosnost 40 kg Materiál rámu ocel Teleskopické madlo ano

Styl:
Kategorie: Outdoorové vybavení

výrobce: cattara

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Outdoorové vybavení
Produk byl v nabídce e-shopu: HARV.cz

Další Outdoorové vybavení