1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Mísy a misky
  4. Minimalistické
  5. Skandinávské
  6. Moderní
  7. ZONE Dóza s hrubým struhadlem 1 l black PEILI
ZONE Dóza s hrubým struhadlem 1 l black PEILI - Bonami.cz

ZONE Dóza s hrubým struhadlem 1 l black PEILI

Servírovací melaminová dóza se struhadlem PEILI je unikátní funkční minimalistickou nezbytností každé kuchyně. Miska je z odolného melaminu, struhadlo z ušlechtilé nerezové oceli. Na misku snadno nasadíte struhadlo a nastrouhané suroviny tak padají rovnou do nádoby. Součástí je i praktické víčko, to zároveň můžete použít jako talíř nebo misku na odkládání surovin během přípravy či podávání. Servírovací dóza se struhadlem je zejména vhodná pro strouhání zeleniny, jako je například zelí, kořenová zelenina nebo brambory.

  • Moderní minimalistický design VE2
  • Ostré struhadlo vhodné na hrubší strouhání např. zelí, kořenové zeleniny nebo brambor
  • Praktické víčko
  • Odolný melamin a ušlechtilá nerezová ocel
  • Vhodné do myčky
  • Vhodné do mikrovlnné trouby (dóza a víčko)

Série PEILI je příkladem nové estetiky, neoklasického designu, jedinečnosti, a zároveň moderním výkladem misek a talířů. Minimalistický design VE2 má kořeny v tradicích, na které je dánská společnost právem hrdá. Pod tímto unikátním designem jsou podepsáni Tilde Nygaard, Hugo Dines Schmidt a Morten Lauritzen. Tvary, barvy i funkčnost této řady získala řadu mezinárodních ocenění. Série nabízí produkty pro přípravu, servírování a skladování pokrmů. Specializuje se na elegantní a jednoduché misky s víčkem, které slouží k servírování tapas, jako talíř či podnos. Výhodou těchto výrobků je jednoduchost a úspora místa, kterou ocení především majitelé menších kuchyní. Celá série je vzdušná, jednoduchá, ale překvapí svou dokonalostí. Dózy jsou melaminové, tudíž vhodné pro styk s potravinami.

Dánská společnost ZONE se vrací na trh a je v mnohem lepší formě než kdy jindy. Její „DNA“ prošla za posledních 12 měsíců naprostou revitalizací. Designově do detailu promyšlené produkty jdou ruku v ruce s životním stylem a potřebami dnešního spotřebitele. Produkty, pod kterými jsou podepsáni mladí nadaní designéři, již získaly řadu ocenění v domácím i mezinárodním prostředí, jako například nejinovativnější produkt na mezinárodním veletrhu Maison & Objet v Paříži, Formland News Audience Award na veletrhu Designland a v neposlední řadě prestižní ocenění Red Dot Award – největší designová soutěž na světě. Společnost ZONE nemá strach z inovací a je oprávněně velmi ambiciózní. Všechny produkty mají nadčasový vzhled a svými materiály, barvou i vzhledem se zařadily ke světové špičce. Produkty jsou nejen designově dotažené k dokonalosti, jsou také praktické, plně funkční, jednoduché a vaše domácnost se tak stane vzdušnějším a modernějším prostorem k bydlení.

Styl: Moderní,Skandinávské,Minimalistické
Kategorie: Mísy a misky

designový styl: skandinávský
řada: zadine

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Mísy a misky
Produk byl v nabídce e-shopu: Bonami.cz

Další Mísy a misky