1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Kuchyňské doplňky
  4. Minimalistické
  5. Skandinávské
  6. Klasické
  7. ZONE Sada na mytí nádobí cool grey BUCKET
ZONE Sada na mytí nádobí cool grey BUCKET - Chefshop.cz

ZONE Sada na mytí nádobí cool grey BUCKET

Sada na mytí nádobí BUCKET je jednoduchá na manipulaci, především díky praktickému madlu ve tvaru písmene \"T\". Nádobí lze při odkapávání o madlo opřít. Součástí sady je kartáč na nádobí STAND, který lze postavit vedle umyvadla a je tak vždy připravený k použití. Zároveň má vyměnitelný kartáč a můžete tak použít extra jemnou, jemnou nebo tvrdší variantu štětin. Dále obsahuje silikonový dávkovač na mýdlo SPLASH, díky kterému lehkým zmáčknutím aplikujete potřebné množství čistícího prostředku a vysoce savou utěrku. Kyblík lze použít i na další, dětské, malířské, nebo třeba grilovací, potřeby.

  • Moderní minimalistický dánský design VE2
  • Sada na mytí nádobí s praktickým \"T\" madlem
  • Kyblík na nádobí, dávkovač na mýdlo, kartáč a utěrka
  • Vhodné do myčky
  • Kvalitní snadno omyvatelný ABS plast
  • Praktický designový pomocník do kuchyně

Série BUCKET je v souladu s novodobým a dlouhotrvajícím designovým směrem. Je vyrobena pro vaši vysokou spokojenost s její funkčností, jednoduchostí, kvalitou a jedinečnými materiály. Minimalistický design VE2 má kořeny v tradicích, na které je dánská společnost právem hrdá. Pod tímto unikátním designem jsou podepsáni Tilde Nygaard, Hugo Dines Schmidt a Morten Lauritzen. Celá série je vzdušná, jednoduchá, ale překvapí svou dokonalostí. Moderní materiál v kombinaci s praktičností je přesně to, co potřebuje každá kuchyň.

Dánská společnost ZONE se vrací na trh a je v mnohem lepší formě než kdy jindy. Její „DNA“ prošla za posledních 12 měsíců naprostou revitalizací. Designově do detailu promyšlené produkty jdou ruku v ruce s životním stylem a potřebami dnešního spotřebitele. Produkty, pod kterými jsou podepsáni mladí nadaní designéři, již získaly řadu ocenění v domácím i mezinárodním prostředí, jako například nejinovativnější produkt na mezinárodním veletrhu Maison & Objet v Paříži, Formland News Audience Award na veletrhu Designland a v neposlední řadě prestižní ocenění Red Dot Award – největší designová soutěž na světě. Společnost ZONE nemá strach z inovací a je oprávněně velmi ambiciózní. Všechny produkty mají nadčasový vzhled a svými materiály, barvou i vzhledem se zařadily ke světové špičce. Produkty jsou nejen designově dotažené k dokonalosti, jsou také praktické, plně funkční, jednoduché a vaše domácnost se tak stane vzdušnějším a modernějším prostorem k bydlení.

Styl: Klasické,Skandinávské,Minimalistické
Kategorie: Kuchyňské doplňky


Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Kuchyňské doplňky
Produk byl v nabídce e-shopu: Chefshop.cz

Další Kuchyňské doplňky