1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Malé kuchyňské spotřebiče
  4. Profi Cook SV 1133 Sous Vide vakuovačka
Profi Cook SV 1133 Sous Vide vakuovačka - Chefshop.cz

Profi Cook SV 1133 Sous Vide vakuovačka

POPIS

Sous Vide vakuovačka SV 1133 od výrobce Profi Cook využijete při vaření metodou Sous-Vide, což je vaření při nízké konstantní teplotě, kdy je zachováno maximum chuti, vůně, šťávy a vitamínů. Tato vakuová svářečka je vyrobena z nerezové oceli a je plně automatizovaná. Je to perfektní pomůcka pro dělení velkých množství jídla na menší porce. Uspoří místo a umožní bezpečné skladování jídla bez konzervačních látek. Vakuově uložené potraviny vydrží až 5krát déle čerstvé a zachovají si maximum vitamínů a živin. Vakuovačku můžete použít i na kořeněné a marinované potraviny se zaručeným zachováním aroma.

Vakuová svářečka vytvoří mimořádně široký svár pro spolehlivé skladování potravin. Plně automatické svařování a dělení probíhá pouze v jednom kroku. Je vybavena citlivou vakuovou pumpou, elektronickým sledováním teploty a regulací výkonu pumpy. Sací výkon je 12 l / min. Vakuovačka má elektronický senzor touch na ovládacím panelu. Vytvoří až 90 % vakuum (-0,8 bar). Vakuovačku můžete používat s běžnými fóliemi s maximální šířkou 30 cm. Součástí balení je 10 sáčků pro optimální sváření (5 ks 22 x 30 cm / 5 ks 28 cm x 40 cm + 1 x role 20 x 200 cm). Vakuovou svářečku využijete i při vaření v mikrovlnné troubě. Má 4 kontrolky a nádobu pro přebytečnou tekutinu a vlhkost. Kabel lze navíjet. 

TIP: Cílové teploty pro daný typ masa, ryby, vejce nebo zeleninu a doporučené časy vaření metodou Sous Vide najdete v .

SPECIFIKACE

Příkon: 110 W

Sací výkon: 12 l / min

Napětí: 220 - 240 V

Frekvence: 50 / 60 Hz

Materiál: nerezová ocel

Barva: stříbrná

A jak to vlastně funguje?

Metoda Sous Vide byla tajemstvím těch nejlepších šéfkuchařů po desetiletí, nyní je ale dostupná i pro běžné uživatele. Jedná se o přípravu potravin za nižších teplot ve vakuu.

  


Ochutit

 Zavakuovat Zlehka vařit

Maso připravované ve vakuu si zachovává všechny své přírodní chutě. Pokud jej ale ještě dobře ochutíte, prostoupí chuť koření celým masem.

 

 Nejdůležitější moment celého postupu - vakuování. Tímto krokem vysajete vzduch ze sáčku, uzavřete jej a zabráníte tak, aby chutě a aroma opustilo sáček během vaření 

 

Při této metodě se ingredience vaří déle, jemněji a při nižších teplotách. Pokud chcete hovězí medium rare, neměli byste například překročit teplotu 56,5°C.

 

CO DÁL?

Líbí se vám tento produkt? Skvělé! Přidejte ho do košíku a pokračujte v nákupu.

Nevyhovuje vám? Zkuste se podívat na ostatní výrobky nebo na  dalších značek.

Styl:
Kategorie: Malé kuchyňské spotřebiče

ean: 4006160113303

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Malé kuchyňské spotřebiče
Produk byl v nabídce e-shopu: Chefshop.cz

Další Malé kuchyňské spotřebiče