1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Kuchyňské linky
  4. Moderní
  5. Kuchyňská linka Charlotta 240 bez PD (240/180), bílá

Kuchyňská linka Charlotta 240 bez PD (240/180), bílá

Kuchyňská linka Charlotta 240 je krasavice, která vnesla do vaší kuchyně svěží vítr. Kombinace moderního designu, prémiové kvality a univerzální bílé barvy přináší útulnou atmosféru pro vaše vaření. Ať už jste domácí kuchař nebo ne, tato kuchyňská linka je navržena tak, aby vyhovovala vašim požadavkům.

Charlotta 240 je vyrobena z laminovaných desek pomocí inovativních UV postupů, které zaručují vysokou odolnost a dlouhou životnost. Její šířka 240 cm je ideální pro většinu kuchyní a poskytuje dostatek prostoru pro všechny vaše kuchyňské potřeby.

Bílá barva, kterou lze snadno kombinovat s ostatními prvky vaší kuchyně, dodává Charlottě 240 elegantní a čistý vzhled. Tloušťka desek 16 mm vydrží běžné opotřebení, zatímco kovové úchyty jsou pevně vsazené do hran dvířek, aby se předešlo jejich poškození.

Charlotta 240 je součástí sady, která zahrnuje 3 horní skříňky, horní skříňku na digestoř, spodní skříňku na dřez a 2 spodní skříňky se šuplíkmy - bez pracovní desky. Kuchyň se dodává v demontovaném stavu bez spotřebičů.

Styl: Moderní
Kategorie: Kuchyňské linky
Dodání: do měsíce

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 18317,-

#barva filtr: bílá
abs: 2 mm
barva dvířek: bílá
barva korpusu: bílá
hloubka: 50 cm
materiál: mdf, ltd lamino
nožičky: ano
pojezd šuplíku: metal box
pracovní deska: ne
šířka: 240 cm
styl: moderní
tloušťka: 16 mm
úchyt: kov
výška: 200 cm

Další Kuchyňské linky