1. InHaus.cz
  2. Jiné místnosti
  3. Potřeby pro domácí mazlíčky
  4. Love Story Pelíšek pro psa SOFTY, mikrovlákno, 69 x 52 x 5 cm, šedý
Love Story Pelíšek pro psa SOFTY, mikrovlákno, 69 x 52 x 5 cm, šedý - EMAKO.CZ s.r.o.

Love Story Pelíšek pro psa SOFTY, mikrovlákno, 69 x 52 x 5 cm, šedý

Pohodlné místo pro vašeho mazlíčka SOFTY - měkké provedení a lehká konstrukce

  • Nejen pro pejsky: Pohodlné místo k odpočinku potřebují všichni domácí mazlíčci. Proto postel SOFTY bude nejlepším řešením pro majitele jak pejsků, tak kočiček.
  • Vyrobeno z mikrovlákna: Syntetický materiál použitý k výrobě postele je neuvěřitelně příjemný a měkký na dotek. Hustý tkaný vzor zaručuje odolnost a dlouhou životnost.
  • Pohodlná a lehká konstrukce: Malé místo k odpočinku může být praktickým řešením i během cestování. Složené do kufru nezabere mnoho místa a umožní vašemu mazlíčkovi pohodlné spaní během dovolené.
  • Dostupné ve třech barvách: Doplněk je k dispozici v růžové, světle modré a tmavě modré barvě. Stylové barevné varianty sice nemají význam pro vašeho mazlíčka, ale vám mohou pomoci vytvořit esteticky působící koutek k odpočinku.
  • Praktické rozměry: Postel o délce 69 cm, šířce 52 cm a výšce 5 cm se skvěle hodí jako místo odpočinku pro středně velké mazlíčky.

Postel pro psa je důležitým prvkem vybavení domu všech majitelů čtyřnohých miláčků. Produkt značky Love Story byl navržen tak, aby každý mazlíček zažil pohodlí, klid a komfort během odpočinku. Lehce zvýšené okraje a dobře tvarovaný střed pozitivně ovlivní kvalitu odpočinku každého mazlíčka.

Styl:
Kategorie: Potřeby pro domácí mazlíčky

barva: šedá
délka (cm):: 69
dominantní barva: šedá
dominantní materiál: polyester
šírka (cm):: 52
výška (cm): 5

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Potřeby pro domácí mazlíčky
Produk byl v nabídce e-shopu: EMAKO.CZ s.r.o.

Další Potřeby pro domácí mazlíčky