1. InHaus.cz
  2. Ložnice
  3. Noční stolky
  4. Retro
  5. Industriální
  6. Klasické
  7. Atmosphera Noční stolek SO RETRO, 41,5 x 35,5 x 56 cm, černý
Atmosphera Noční stolek SO RETRO, 41,5 x 35,5 x 56 cm, černý - EMAKO.CZ s.r.o.

Atmosphera Noční stolek SO RETRO, 41,5 x 35,5 x 56 cm, černý

Uzamykatelný noční stolek do ložnice v podkrovním stylu je produktem značky Atmosphera. Železná konstrukce a rukojeť z jedlového dřeva dodávají stolu dojem syrovosti a autentičnosti. Půdní skříň vypadá, jako by byla vyjmuta přímo z uzavřené továrny. Skříň So Retro se zavírá dvířky z husté kovové síťoviny. Dveře se mírně otevírají na malých pantech.

Drobné oděrky laku, škrábance, promáčkliny - to nejsou příznaky špatné přepravy, ale styling, který dodává stolu v loftovém stylu skutečný charakter. Masivnost je jen zdánlivá! Korpus skříně do ložnice je vyroben z MDF. Nábytek z MDF je vysoce odolný proti poškození a je také lehčí než dřevěný nábytek. Ať žije černá! Černá barva skříně, rozčleněná světlým dřevěným akcentem, je nejen znakem industriálního stylu, ale také znakem nadčasovosti.

Klíčem k opravdové eleganci je jednoduchost, jak říkávala Coco Chanel. Skříň do ložnice So Retro dokazuje, že toto tvrzení může platit i pro nábytek. Tato skříňka je součástí nové kolekce \"So Retro\", kde najdete i další doplňky v tomto osobitém stylu. Síťové dveře nebrání výhledu do interiéru, který je jimi decentně zatemněn. Síťová dvířka zároveň dodávají nábytku dojem uzavřené kompozice.

 

Vlastnosti produktu:

  • noční stolek,
  • prolamované dveře,
  • pevný a lehký,
  • průmyslové barevné schéma,
  • výrobek značky Atmosphera.

Styl: Klasické,Industriální,Retro
Kategorie: Noční stolky

barva: černá
délka (cm):: 41,5
dominantní barva: černá
dominantní materiál: mdf
šírka (cm):: 35,5
výška (cm): 56

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Noční stolky
Produk byl v nabídce e-shopu: EMAKO.CZ s.r.o.

Další Noční stolky