1. InHaus.cz
  2. Jídelna
  3. Nádobí
  4. Skleničky
  5. Secret de Gourmet Sklenice na koňak a brendy, 4 ks, 400 ml

Secret de Gourmet Sklenice na koňak a brendy, 4 ks, 400 ml

Křišťálové sklenice na koňak a brandy značky Secret de Gourmet představují jednoduchou eleganci nejen pro znalce. Sada 4 sklenic na koňak ideální pro podávání koňaku a brandy. Jejich tvar vám umožní plně si vychutnat ochutnávaný destilát. Napěněný pohár přináší plnost vůní do nosu - taková sklenice uspokojí i znalce.

Díky velikosti a tvaru misky se alkohol udržuje v mírně teplém stavu, takže se postupně uvolňuje bohatství chuti a vůně. Nalijte asi ⅕ sklenice a přidržte ji za misku. Sklenice jsou vyrobeny z křišťálového skla. Díky tomu jsou pevnější a lesklejší a lámou světlo. To je krásná dekorace sama o sobě. Výška každé sklenice je 13,5 cm. Průměr je 9,2 cm. Sklenice jsou vybaveny pevnou a stabilní nohou, takže váš nápoj bude v bezpečí, i když nebudete opatrní.

Sklenice lze bez obav mýt v myčce nádobí. Snažte se je však umístit tak, aby se příliš netřely o ostatní nádobí - tak si budete déle užívat křišťálovou strukturu. Sklenice nepoužívejte v troubě ani v mikrovlnné troubě - nejsou k tomu určeny.

Vlastnosti produktu:

  • křišťálové sklenice na koňak a brandy,
  • sada 4 sklenic na koňak,
  • rozměr: 9,5 x 7 x 28 cm,
  • objem 400 ml,
  • vyrobeno ze skla,
  • produkt značky Secret de Gourmet.

Styl:
Kategorie: Skleničky
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 421,-

barva: tranparentní
délka (cm):: 9,5
dominantní barva: transparentní
dominantní materiál: sklo
počet kusů v sadě: 4
šírka (cm):: 7
výška (cm): 28
využití: na pivo

Další Skleničky