1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Dózy a nádoby na potraviny
  4. Moderní
  5. Dóza na potraviny PRAIA, 550 ml, plastová, WENKO

Dóza na potraviny PRAIA, 550 ml, plastová, WENKO

Kontejner na sušené potraviny PRAIA od značky WENKO, praktické řešení pro malou kuchyň

  • K ukládání: Praktický kontejner pro ukládání potravin. Skvěle poslouží pro sušené potraviny jako mouka, rýže nebo káva.
  • Vzduchotěsný: Díky hermetickému víčku s silikonovým těsněním zůstávají uvnitř uložené potraviny svěží a neztrácejí svou chuť a vůni. Díky němu je potravina také chráněna před vlhkostí.
  • Bezpečný: Kuchyňský organizér je zcela bezpečný při styku s potravinami. Plast použitý k výrobě neobsahuje BPA. Kontejner neabsorbuje chutě a vůně uloženého jídla.
  • Snadno čistitelný: Kontejner na potraviny je vyroben z termoplastického materiálu. Lze ho snadno umýt celý v myčce nádobí, šetříce tak čas.
  • Praktický: Kontejnery jsou k dispozici ve třech různých velikostech: objem 550 ml (výška 10,5 cm, průměr 11 cm); objem 700 ml (výška 15 cm, průměr 11 cm); objem 1,25 ml (výška 20 cm, průměr 11 cm).

Kontejner na sypké potraviny PRAIA od německé společnosti WENKO. Světlá barva kontejnerů oživí kuchyňský prostor. Vyberte si různé velikosti kontejnerů a přinese do své kuchyně pořádek a dodá jí jedinečný, moderní vzhled. Tvar organizérů umožňuje jejich vrstvené uspořádání, což významně šetří místo na kuchyňských policích.

Styl: Moderní
Kategorie: Dózy a nádoby na potraviny
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 189,-

barva: béžová
další vlastnosti: kontakt s jídlem
dominantní barva: béžový
dominantní materiál: plast
materiál: neobsahuje bpa
objem (ml): 550 ml
pojemność (ml): 550 ml
průměr (cm): 11
výrobce: wenko
výška (cm): 10,5

Další Dózy a nádoby na potraviny