1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Dózy a nádoby na potraviny
  4. Dóza na sypké potraviny PLAIA, 700 ml, WENKO

Dóza na sypké potraviny PLAIA, 700 ml, WENKO

Pojemník na suché potraviny PLAIA od značky WENKO, chytré řešení pro uspořádání prostoru ve vašem domě

  • K uložení: Praktický kontejner na ukládání potravin. Můžete v něm skladovat suché potraviny jako kávu, čaj, mouku nebo cukr.
  • Vzduchotěsný: Bambusový víčko je vybaveno těsněním. Uložené potraviny v kontejneru jsou vzduchotěsně uzavřeny. Díky tomu nedochází k kontaktu s vlhkostí a zůstávají dlouho čerstvé.
  • Bezpečný a ekologický: Kuchyňský organizér je zcela bezpečný pro kontakt s potravinami. Použité umělé materiály neobsahují BPA. Produkt je šetrný k životnímu prostředí - má certifikát FSC.
  • Snadno čistitelný: Kontejner (kromě víčka) lze mýt v myčce nádobí, což zaručuje úsporu času. Bambusové víčko stačí setřít vlhkým hadříkem.
  • Praktický: Kontejnery jsou k dispozici ve třech různých velikostech: objem 500 ml (výška 10,5 cm, průměr 10,5 cm); objem 700 ml (výška 14,5 cm, průměr 10,5 cm); objem 950 ml (výška 18,5 cm, průměr 10,5 cm).

Pojemník na sypké potraviny PLAIA od německé společnosti WENKO. Výjimečný design funkčních organizérů obohatí vzhled vaší kuchyně. Díky dekorativním vlastnostem můžete kontejnery použít kdekoli v domě. Skvěle poslouží například k uložení šperků nebo kosmetiky.

Styl:
Kategorie: Dózy a nádoby na potraviny
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 319,-

barva: béžová
certifikát: fsc
další vlastnosti: kontakt s jídlem
dominantní barva: béžový
dominantní materiál: bambus
materiál: neobsahuje bpa
objem (ml): 700
pojemność (ml): 700
průměr (cm): 10,5
výrobce: wenko
výška (cm): 14,5

Další Dózy a nádoby na potraviny