1. InHaus.cz
  2. Dekorace
  3. Zrcadla
  4. Glamour
  5. Etno
  6. Atmosphera Dekorativní zrcadla CARMEN DROP, 2 ks

Atmosphera Dekorativní zrcadla CARMEN DROP, 2 ks

Dekorativní zrcadla ve tvaru kapky - funkční dekorace v boho stylu, která rozzáří každou místnost. Dvě zrcadla stejného tvaru, ale v různých velikostech. Umožní vám vytvořit na stěně zajímavou kompozici, která bude zároveň plnit praktickou funkci. Jedná se o lehký a odolný materiál přírodního původu. Snadno se čistí. Rám má světlou, přírodní barvu.

Zrcadla v sadě mají tvar kapky. Můžete tak vytvořit originální kompozici - tento motiv je jemný a romantický. Větší zrcadlo má rozměry 18,5 x 45 cm. Menší má rozměry 15 x 37 cm. Šířka zrcadel je 1,5 cm. Rozměry skel jsou 29 x 16 cm a 22 x 12,5 cm. Obě zrcadla jsou opatřena kovovým závěsem. Jejich tvar umožňuje zavěšení i na mnohem silnější háček nebo kolíček - jsou zakončena ratanovým poutkem, které tvoří součást rámu, ale můžete ho použít jako závěs - zrcadla váží pouze 205 g a 335 g.

Tuto sadu dekorativních ratanových zrcadel můžete zavěsit na zeď a ozvláštnit tak svůj prostor boho atmosférou. Jsou lehká díky ratanovému rámu a MDF desce, na které je připevněna skleněná tabule. Zrcadla zavěšená na stěně zvětší a rozzáří interiér.

Vlastnosti produktu:

  • Zrcadla ve tvaru kapky z ratanu,
  • Sada dvou zrcadel,
  • Rozměry 18,5 x 1,5 x 45 cm (délka x šířka x výška),
  • Výrobek značky Atmosphera.

Styl: Etno,Glamour
Kategorie: Zrcadla
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 619,-

barva: béžová
délka (cm):: 18,5
dominantní barva: béžový
dominantní materiál: rattan
šírka (cm):: 1,5
výrobce: atmosphera
výška (cm): 45

Další Zrcadla