1. InHaus.cz
  2. Obývací pokoje
  3. Odkládací stolky
  4. Minimalistické
  5. Moderní
  6. Ragaba Rohový psací/konzolový stolek Lavito, 114x85x75 cm, tmavě šedá/přírodní
Ragaba Rohový psací/konzolový stolek Lavito, 114x85x75 cm, tmavě šedá/přírodní - MUJ HOUSE.cz

Ragaba Rohový psací/konzolový stolek Lavito, 114x85x75 cm, tmavě šedá/přírodní

Pokud máte u vás doma omezený prostor, víceúčelový rohový stůl Lavito Vám poskytne dokonalé řešení pro praktický a okouzlující pracovní prostor, aniž by zabíral příliš mnoho místa. Tento kompaktní rohový stůl lze použít také jako konzolový stolek, kam umístíte všechny své vzácné ozdoby, knihy nebo jiné dekorace. Někteří lidé jej používají jako stojan na televizi, takže fantazii se meze nekladou!

Minimalistický design a bezrámová konstrukce stolu poskytují dostatek prostoru pro kolena, takže je přístupný i pro vozíčkáře. Široký rozestup nohou umožňuje jeho volné použití, kupříkladu když sedíte na kancelářské nebo herní židli.

Dokonale se hodí nejen do moderních interiérů, ale také do útulných, intimně navržených míst. Poměrně velká deska stolu poskytuje prostor pro použití při práci s počítačem, což z něj činí přirozenou volbu pro práci na dálku. Navíc, pokud vaši dětii sdílejí stejný pokoj, můžete uspořádat dva psací stoly vedle sebe a sestavit pro vaše děti jedinečnou pracovní plochu. Ať už bude přizpůsoben jako herní stůl nebo stůl pro domácí úkoly, určitě jej maxmálně využijí.

Deska trojúhelníku je usazena na 3 nohách vyrobených z masivního bukového dřeva a může být ponechána s černým a bílým lakem. Deska je vyrobena z laminovaného MDF v polomatné úpravě.

Tento výrobek má přidělen certifikát FSC® Forest Stewardship Council, což je mezinárodní nezisková organizace. Založena byla v roce 1993, sídlo má v Bonnu. Uděluje také značku označující výrobky, které vznikly v souladu se zásadami udržitelného lesního hospodaření.

Styl: Moderní,Minimalistické
Kategorie: Odkládací stolky

barva: šedá
délka pracovní hrany: 85 cm
hloubka: 61 cm
materiál: laminované mdf, bukové dřevo
šířka: 114 cm
tloušťka desky: 19 mm
váha: 8 kg
výška: 75 cm

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Odkládací stolky
Produk byl v nabídce e-shopu: MUJ HOUSE.cz

Další Odkládací stolky