1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Kuchyňské linky
  4. Klasické
  5. Moderní
  6. Kuchyňská linka Langen 180, Dub artisan

Kuchyňská linka Langen 180, Dub artisan

Představujeme vám kuchyň Langen 180 v atraktivním dekoru Dub Artisan. Tento kompaktní kuchyňský set je ideální volbou pro menší prostory, kde chcete spojit funkčnost a moderní design. Sestava obsahuje šest skříněk (2xG60, G60KN, D60, D60ZK, D60Z) a nabízí efektivní řešení pro organizaci vašeho kuchyňského náčiní a potřeb.

Díky možnosti výběru typu úchytek - buď klasické černé kovové, nebo moderní systém push-to-open pro bezúchytkové otevírání - můžete kuchyni přizpůsobit vašemu osobnímu stylu a preference. Set je navržen pro snadnou montáž vlastními silami, což umožňuje rychlé a jednoduché zařízení vaší nové kuchyně bez nutnosti profesionálních služeb.

Barva Dub Artisan dodává celé sestavě teplý a přívětivý vzhled, který působí velmi příjemně a zároveň moderně. Skříňky jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, které zajišťují dlouhou životnost a odolnost vůči každodennímu používání.

Objednejte si kuchyň Langen 180 a proměňte svůj domov v místo, kde bude vaření radostí. Tento set je dokonalým řešením pro každého, kdo hledá funkčnost, styl a komfort v jednom.

Styl: Moderní,Klasické
Kategorie: Kuchyňské linky
Dodání: do měsíce

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 6755,-

#barva filtr: dekor dřeva
#kolekce url: /sektorove-kuchyne-langen/
abs: ano
barva dvířek: dub artisan
barva korpusu: dub artisan
hloubka: 60 cm
kolekce: langen
materiál: ltd, lamino
nožičky: ano
pracovní deska: ne
šířka: 180 cm
sokl: ne
úchyt: kov
výška: 212 cm

Další Kuchyňské linky