1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Kuchyňské linky
  4. Klasické
  5. Moderní
  6. Kuchyňská linka Langen 260, Dub artisan

Kuchyňská linka Langen 260, Dub artisan

Představujeme kuchyň Langen 260 v elegantním odstínu Dub Artisan, která přináší moderní vzhled a praktičnost do každého domova. Tato rozsáhlá kuchyňská sestava 2,6 metru poskytuje mnoho prostoru pro skladování díky svým skříněkám (3xG60, G80, D60Z, D80, D60S1P), které jsou ideální pro uskladnění všech vašich kuchyňských potřeb.

V rámci kolekce Langen můžete sestavu dále rozšířit a přizpůsobit si ji podle vašich představ a potřeb, což umožňuje vytvoření unikátního a funkčního prostoru. Nabízíme možnost výběru mezi tradičními černými kovovými úchytkami a moderním systémem push-to-open pro bezúchytkové otevírání, což dodává kuchyni čistý a elegantní vzhled.

Tento set je navržen pro snadnou montáž vlastními silami, což znamená, že můžete svou novou kuchyni sestavit rychle a bez nutnosti odborné montáže. Barva Dub Artisan přidává na teplém a příjemném vzhledu, který se snadno sladí s různými styly interiérů.

Objednejte si kuchyň Langen 260 a užijte si spojení funkčnosti, moderního designu a osobního stylu v srdci vašeho domova.

Styl: Moderní,Klasické
Kategorie: Kuchyňské linky
Dodání: do měsíce

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 10185,-

#barva filtr: dekor dřeva
#kolekce url: /sektorove-kuchyne-langen/
abs: ano
barva dvířek: dub artisan, šedá
barva korpusu: dub artisan
hloubka: 60 cm
kolekce: langen
materiál: ltd, lamino
nožičky: ano
pracovní deska: ne
šířka: 240 cm
sokl: ne
úchyt: černý (kov), push open
výška: 212 cm

Další Kuchyňské linky