1. InHaus.cz
  2. Obývací pokoje
  3. Obývací stěny
  4. Moderní
  5. Obývací stěna Joker

Obývací stěna Joker

Uvítajte do svého života naši obývací stěnu Joker, kde dokonalost a funkčnost jdou ruku v ruce. Tato sestava je nepostradatelnou součástí vašeho domova, která přinese do vašeho prostoru eleganci a pohodlí.

Vyrobena z vysoce kvalitního lamina, se svěží kombinací bílé, grafitové, šedé a dubové barvy, Joker přináší do vašeho obývacího pokoje sofistikovaný a moderní vzhled. Přizpůsobte si sestavu podle svých představ a potřeb z jednotlivých dílů ze sektorového nábytku. Skříň, regál, menší skříňka a skříňka pod TV nabízí dostatek úložného prostoru pro všechna vaše média, knihy a dekorace.

Sestava obsahuje (šxvxh): 1x skříň JOKER 3 (80 x 190 x 40 cm), 1x regál/knihovna JOKER 4  (41 x 190 x 40 cm), 1x skříňka JOKER 5 (80 x 140 x 40 cm), 1x skříňka pod TV JOKER 10 (120 x 43 x 40 cm).

Obývací stěna Joker je nejen stylová, ale také praktická, což ji činí ideální volbou pro všechny, kteří chtějí maximalizovat funkčnost svého obývacího pokoje bez kompromisů v estetice. Užijte si pohodlí a eleganci, které přináší náš nábytek Joker.

 

Styl: Moderní
Kategorie: Obývací stěny
Dodání: do měsíce

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 12419,-

#barva filtr: dekor dřeva
#kolekce url: /studentske-pokoje-joker/
abs: ano
barevné provedení: bílá, grafit, šedá, dub lefkas
hloubka: 43 cm
kolekce: joker
šířka: 381 cm
styl: moderní
výška: 190 cm

Další Obývací stěny