1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Kuchyňské linky
  4. Minimalistické
  5. Klasické
  6. Moderní
  7. Kuchyňská linka 260 Langen, Dub artisan, Beige

Kuchyňská linka 260 Langen, Dub artisan, Beige

Objednejte si kuchyňskou linku Langen a proměňte svou kuchyni v prostor, kde bude vaření radostí. Tato sestava v délce 260 cm je vyrobena v kombinaci dolních skříněk (3x D60, D40, D40S3) ve stylovém odstínu dub artisan a horních skříněk (2x G60, 2x G60KN, 2x G80K) v elegantním BEIGE mat provedení.

Všechny skříňky jsou vybaveny 15 mm laminovanými deskami, které jsou odolné proti poškození, což zajišťuje dlouhou životnost a snadnou údržbu. Korpus skřínek v barvě Dub Artisan dodává celé sestavě jedinečný vzhled.

Můžete si vybrat způsob otevírání skříněk – buď s klasickými černými kovovými úchytkami pro tradiční vzhled, nebo s moderním systémem push to open, který umožňuje otevírání dveří jedním stiskem, bez viditelných úchytek, což podtrhuje minimalistický design.

Kuchyňská linka je dodávána v balíku pro samomontáž, což umožňuje snadnou instalaci. Doporučujeme doobjednat sokl a pracovní desku v atraktivním odstínu ČERNÝ VULCÁN, které dokonale doplní celkový design a funkčnost vaší nové kuchyně.

Nejenže získáte praktickou a pohlednou kuchyň, ale i prostor, kde budete moci každý den pohodlně a s radostí připravovat pokrmy pro sebe a své blízké.

Styl: Moderní,Klasické,Minimalistické
Kategorie: Kuchyňské linky
Dodání: do měsíce

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 14496,-

#barva filtr: dekor dřeva
#kolekce url: /sektorove-kuchyne-langen/
abs: ano
barva dvířek: šedá mat
barva korpusu: dub artisan
hloubka: 60 cm
kolekce: langen
materiál: mdf, lamino
nožičky: ano
pracovní deska: ne
šířka: 260 cm
sokl: ne
úchyt: push open
výška: 212 cm

Další Kuchyňské linky