1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Kuchyňské linky
  4. Kuchyňská linka 260 Langen, šedá

Kuchyňská linka 260 Langen, šedá

Hledáte kuchyňskou linku, která by přinesla nový vítr do vašeho domova a dodala vaší kuchyni tu správnou atmosféru? Naši designéři představují novinku na trhu - kuchyňskou linku 260 Langen v elegantním šedém odstínu.

Tato kuchyňská linka přináší nejen stylový design, ale také praktické vlastnosti, které ocení každý milovník vaření. Sestava o rozměru 260 cm je tvořena dolními a horními skříňkami, které vám nabídnou dostatek úložného prostoru pro všechny vaše kuchyňské pomůcky a potraviny. Díky jejímu promyšlenému designu budete mít všechno potřebné vždy po ruce. Sestava nabízí rozměr 260 cm v podobě: dolní skřínky 3X D60, D40, D40S3  a horní skřínky 2X G60, 2X G60KN, 2X G80K.

Představte si, jak si budete užívat přípravu oblíbených jídel ve své nové kuchyni. Vše, co potřebujete, máte hned vedle sebe. Vaše rodina a přátelé budou nadšeni nejen z výsledků vašeho vaření, ale také z útulné atmosféry, kterou tato kuchyňská linka do vašeho domova přinese.

Nenechte si ujít příležitost vylepšit svůj kuchyňský prostor. Objednejte si kuchyňskou linku 260 Langen ještě dnes a užijte si radost nejen z nové kuchyně, ale především z vaření. Váš domov si zaslouží to nejlepší!

Styl:
Kategorie: Kuchyňské linky
Dodání: do měsíce

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 15889,-

#barva filtr: šedá
#kolekce url: /sektorove-kuchyne-langen/
abs: ano
barva dvířek: šedá mat
barva korpusu: dub artisan
hloubka: 60 cm
kolekce: langen
materiál: mdf, lamino
nožičky: ano
pracovní deska: ne
šířka: 260 cm
sokl: ne
úchyt: push open
výška: 212 cm

Další Kuchyňské linky