1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Kuchyňské doplňky
  4. Maximex Odkapávač na nádobí s plastovou rohoží, černý

Maximex Odkapávač na nádobí s plastovou rohoží, černý

Myčka na nádobí se plastovou rohoží, černá. vyrobená z vysoce kvalitního kovu je extrémně funkčním doplňkem, který se stane nepostradatelným vybavením každé kuchyně. Pohodlné sušení nádobí na správně navržené sušičce zabraňuje nepozornému vyřazení šálku nebo desky, která ve skutečnosti končí jeho poškozením nebo dokonce pohmožděním. Dokonce i když máme myčku, sušička je užitečná pro vykládku jednotlivých nádobí umytých ručně.

Únik nádobí o rozměrech 31x43x10 cm nezabírá mnoho místa na kuchyňském pultu a současně poskytuje správně velkou plochu pro sušení nádobí. Další nádoba na příbory usnadňuje pohodlné odkapávání z vody, takže lžíce a vidličky budou v žádném okamžiku vyschnout a vždy zůstávají hygienicky čisté. Speciálně vylučované místo na deskách zaručuje nejen jejich rychlé sušení, ale také snižuje riziko porážky nebo pohmoždění nádob. Kromě toho je velmi jednoduché vyčistit a nevydává nepříjemný zápach.

Černá barva senzačně odpovídá mnoha interiérovým stylům a skvěle se mísí s tmavými i lehkými kuchyňskými deskami. Díky tomuto stylovému produktu značky Maximex bude prostor ve vaší kuchyni nádherně organizován a váš domov získá funkčnost.

Vlastnosti produktu:

  • vybaven nádobou pro štětiny,
  • pohodlné sušení umyté nádobí,
  • rozměry výrobku: 31 x 43 x 10 cm
  • sušička nádobí z kovu se plastovou rohoží,
  • plastová nádoba,
  • vám pomůže snadno udržet čistotu v kuchyni,
  • produkt renomované značky Maximex.

Styl:
Kategorie: Kuchyňské doplňky
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 919,-

barva: černá
délka (cm):: 43
dominantní barva: černá
dominantní materiál: křemík
materiál: plast
šírka (cm):: 31
tvar: obdélníkový
výrobce: wenko
výška (cm): 10

Další Kuchyňské doplňky