1. InHaus.cz
  2. Koupelny
  3. Koupelnové příslušenství
  4. Minimalistické
  5. Klasické
  6. Dávkovač mýdla VETRO, transparentní, skleněný, 520 ml, WENKO

Dávkovač mýdla VETRO, transparentní, skleněný, 520 ml, WENKO

VETRO dávkovač mýdla, transparentní, Wenko. Nejnovější kolekce koupelnových doplňků od známé německé značky Wenko je klasika, móda a styl. Proměňte svou koupelnu a toaletu pro hosty v útulnou, klidnou oázu. Kontejner bude skvělá volba nejen do koupelny, ale i do kuchyně — pestré láhve čisticích prostředků bude minulostí! V našem sortimentu najdete i další koupelnové doplňky ze stejné série: kontejnery na zubní kartáčky nebo mýdlové mýdlové nádobí.

VETRO dávkovač mýdla je příkladem módního minimalistického designu. Návrh jednoduché formy se prezentuje klasicky a stylově a dává interiéru jedinečný charakter. V zájmu planety věnujeme velkou pozornost udržitelnosti. Proto jsou nabízené výrobky charakterizovány vysoce kvalitním materiálem a zpracováním, což zaručuje jejich trvanlivost sloužit po celá léta. Dávkovač tekutého mýdla je vyroben z masivního skla s vysokou odolností proti poškození a trvanlivosti.

Dávkovač má kapacitu 520 ml a snadno se naplní díky správně širokému krku. Rozměry produktu: 7,5 x 19 x 7,5 cm budou ideální pro jakýkoli prostor v koupelně nebo toaletě. Dávkovač bude použit nejen pro mýdlo, ale i pro jiné kosmetiky nebo hygienické výrobky: šampon, hydratační krém nebo dezinfekci. Čerpadlo snadno dávkuje dokonalou část kosmetiky.

Vlastnosti produktu:

  • Dávkovač mýdla VETRO,
  • výrobek známé německé značky Wenko,
  • objem: 520 ml,
  • rozměry výrobku: 7,5 x 19 x 7,5 cm,
  • vyrobený z průhledného skla,
  • nádoby na tekuté mýdlo, pleťové vody nebo jiných kosmetických či čisticích prostředků.

Styl: Klasické,Minimalistické
Kategorie: Koupelnové příslušenství
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 178,-

barva: bílá
délka (cm):: 7,5
dominantní barva: průhledný
dominantní materiál: sklo
kapacita: 520 ml
objem: 520 ml
šírka (cm):: 7,5
výrobce: wenko
výška (cm): 19

Další Koupelnové příslušenství