1. InHaus.cz
  2. Koupelny
  3. Koupelnové předložky
  4. Klasické
  5. Moderní
  6. Wenko Předložka do koupelny v béžové barvě, 80 x 50 cm, polyester

Wenko Předložka do koupelny v béžové barvě, 80 x 50 cm, polyester

Koupelnová rohož PEBBLS béžová, Memory Foam, Wenko je příslušenství, které musí být v každé koupelně. Pro dekoraci, pro pohodlí a teplo. Položte na podlahu v koupelně koberec, který nejen vizuálně změní interiér, ale také se postará o příjemné teplo a příjemný dotek pro vaše nohy. Vyberte si nejlepší koberec pro vaši koupelnu a vychutnejte si pohodlí s ranní toaletou nebo večerní lázní. Využijte široký sortiment našeho obchodu!

Koupelnová rohož Pebbles má klasický tvar, nejstandardnější. Koberec má rozměry 80 x 50 cm. Díky tomu se vejde do většiny koupelen, a to i v malých, a současně stačí, abyste mohli volně stát a pohybovat se v prostoru koupelny. Výrobek je vyroben z polyesteru, odolného materiálu, odolný proti stírání nebo vyblednutí.

Rohož lze umýt v pračce při maximální teplotě 30 stupňů. Díky tomu je možné udržovat čistotu a hygienu bez velkého úsilí. Koupelnová rohožka je vybavena motivem kamenné cesty. Teplá, béžová barva bude vyhovovat většině interiérů. Koberec bude pracovat zejména v místnosti zdobené v klasickém a moderním stylu. Pebbles koupelnová rohož je design známé značky WENKO, která se specializuje na výrobu módních a praktických prvků interiérového designu a dekorace.

Vlastnosti produktu:

  • Kamínky do koupelny,
  • s kamenným motivem cesty,
  • teplá béžová barva,
  • rozměry výrobku: 80 x 50 cm,
  • z vysoce kvalitního polyesteru, koberec
  • lze prát v pračce při maximální teplotě 30 stupňů,
  • výrobek známé značky WENKO.

Styl: Moderní,Klasické
Kategorie: Koupelnové předložky
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 568,-

barva: béžová
délka (cm):: 80
dominantní barva: béžový
dominantní materiál: polyester
šírka (cm):: 50
tvar: obdélníkový
výrobce: wenko

Další Koupelnové předložky