1. InHaus.cz
  2. Koupelny
  3. Koupelnové předložky
  4. Klasické
  5. Moderní
  6. 5five Simply Smart Koupelnová předložka ETHNIC, 50 x 75 cm, béžový vzor

5five Simply Smart Koupelnová předložka ETHNIC, 50 x 75 cm, béžový vzor

ETNIC koupelnová rohož, 50 x 75 cm, béžová konstrukce je doplňkem, který musí být v každé koupelně. Pro dekoraci, pro teplo a pohodlí. Dejte na podlahu v koupelně koberec, který nejen vizuálně změní interiér, ale také se postará o příjemný dotek a teplo pro vaše nohy. Vyberte si ten správný koberec pro vaši koupelnu a vychutnejte si pohodlí s ranní toaletou nebo večerní lázní. Využijte bohatého sortimentu našeho obchodu!

Koupelnová rohož ETNIC má klasický obdélníkový tvar, a proto nejstandardnější. Koberec má rozměry 50 x 75 cm. Díky tomu se vejde do většiny koupelen, dokonce i malých a současně je dostatečně velký, aby mohl volně stát na něm a pohybovat se v prostoru koupelny. Výrobek je vyroben z bavlny, odolného materiálu, odolného proti stírání nebo vyblednutí.

Rohož lze prát v pračce při maximální teplotě 30 stupňů. Díky tomu je možné udržovat čistotu a hygienu bez velkého úsilí. Koupelna rohož má jednoduché a zajímavé téma. Tónovaná, šedo-béžová barevná schéma bude vyhovovat většině interiérů. Koberec bude pracovat zejména v místnosti zdobené v klasickém a moderním stylu. Koupelnová rohož ETNIC je designem známé značky 5five Simply Smart, která se specializuje na výrobu módních a praktických kusů interiérového nábytku a dekorace.

Vlastnosti produktu:

  • ETNIC koupelnový koberec,
  • má jednoduchý, ale zajímavý motiv,
  • tónovaný, šedo-béžová barevná schéma,
  • rozměry produktu: 50 x 75 cm,
  • vyrobena z vysoce kvalitní bavlny,
  • koberec lze prát při maximální teplotě 30 stupňů,
  • produkt slavné značky 5pět Jednoduše chytrý.

Styl: Moderní,Klasické
Kategorie: Koupelnové předložky
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 299,-

barva: béžová
délka (cm):: 50
dominantní barva: béžový
dominantní materiál: bavlna
šírka (cm):: 75
tvar: obdélníkový
výrobce: five

Další Koupelnové předložky