1. InHaus.cz
  2. Zahrada
  3. Zahradní grily
  4. Yato Gastro Kontaktní gril dvojitý drážkovaný 3600W 580mm
Yato Gastro Kontaktní gril dvojitý drážkovaný 3600W 580mm - HARV.cz

Yato Gastro Kontaktní gril dvojitý drážkovaný 3600W 580mm

Dvojitý gril YATO je nepostradatelným zařízením v každé kuchyni. Je určen k rychlé přípravě hamburgerů, masa, ryb, tortil, toastů a zeleniny. Litinové grilovací desky jsou drážkované. V horní části jsou dvě nezávislé desky, které umožňují připravit dvě různá jídla současně.

Ovládání teploty dvěmi potenciometry, které jsou umístěny na předním panelu. Na každém z nich je možné nezávisle nastavit provozní teplotu v rozmezí 50 ~ 300 ?. Instalované spínače jsou odolné proti stříkající vodě, které umožňují vypnout jednotlivé části grilu, když se nepoužívají, aniž byste odpojili napájecí kabel ze sítě.

Gril je vyroben z vysoce kvalitní nerezové oceli. Díky tomu se gril rychle čistí a udržuje čistý. Na přední straně je navíc žlab na tuk a všechny druhy odpadu po grilování. Můžete jej snadno vyjmout a umýt. Ve výbavě nechybí ani měděný drátěný kartáč, který lze použít k čištění grilovací desky bez poškrábání jejího povrchu.

Technická data Výkon3600W Napájení230V / 50Hz Rozměry spodní grilovací desky485 x 230 mm Celkové rozměry580 x 360 x 190 mm Hmotnost24 kg

Styl:
Kategorie: Zahradní grily


Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Zahradní grily
Produk byl v nabídce e-shopu: HARV.cz

Další Zahradní grily