1. InHaus.cz
  2. Dekorace
  3. Koberce
  4. Klasické
  5. 5five Simply Smart Koberec do obývacího pokoje, 50 x 80 cm, šedý

5five Simply Smart Koberec do obývacího pokoje, 50 x 80 cm, šedý

Protiskluzová koupelnová rohož, 50 x 80 cm, šedá. Studená podlaha v koupelně během ranního nebo večerního WC není nic příjemného. To však může být napraveno okouzlujícím, stylovým a velmi jednoduchým způsobem! Dobrou volbou je koupelnová koberec, kterou můžete položit přímo před WC, umyvadlem nebo sprchovým koutem. Výběr správného koberce je také důležitý z bezpečnostních důvodů. Mokré podlahy a kluzké dlaždice jsou faktory, které je třeba odstranit, zvláště pokud je koupelna používána staršími osobami nebo dětmi.

Koupelnová rohož nemusí být obyčejná: v naší nabídce najdete velký výběr koupelnových rohoží v mnoha různých barvách, stylech a tvarech! Koupelnová rohož je produktem renomované značky 5five Simply Smart . Výrobek má krátké štětiny v univerzální šedé barvě. Lze jej prát v pračce, takže je velmi snadné udržovat v čistotě.

Koupelnová rohož díky standardním rozměrům 50 cm x 80 cm (délka x šířka)se bez problémů vejde do většiny tradičních koupelen. Rohož je vyrobena z plastu (polypropylenu) a spodní strana je pokryta protiskluzovým povlakem. Dejte ji do koupelny a vychutnejte si příjemný pro bosé nohy, teplý a bezpečný povrch!

Vlastnosti produktu:

  • kobereček do koupelny,
  • produkt v univerzální šedé barvě,
  • má rozměry 50 cm x 80 cm (délka x šířka),
  • krátké plastové štětiny,
  • Protiskluzový povlak zajišťuje bezpečnost,
  • Rohož lze prát v pračce,
  • produkt renomované značky 5pět Simply Smart.

Styl: Klasické
Kategorie: Koberce
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 179,-

barva: šedá
délka (cm):: 50
dominantní barva: šedá
dominantní materiál: plast
šírka (cm):: 80
tvar: obdélníkový
výrobce: five

Další Koberce