1. InHaus.cz
  2. Koupelny
  3. Koupelnové předložky
  4. Klasické
  5. Moderní
  6. 5five Simply Smart Koupelnová předložka, 50 x 75 cm, bílá

5five Simply Smart Koupelnová předložka, 50 x 75 cm, bílá

Koupelnová rohož, 50 x 75 cm, bílá je příslušenství, které musí být v každé koupelně. Pro dekoraci, pro pohodlí a teplo. Rozložte na podlaze v koupelně koberec, který nejen vizuálně změní interiér, ale také se postará o příjemný dotek a příjemné teplo pro vaše nohy. Vyberte si ten správný koberec pro vaši koupelnu a vychutnejte si pohodlí s ranní toaletou nebo večerní lázní. Využijte široký sortiment našeho obchodu!

Předložený koupelový koberec má obdélníkovou podobu, tedy nejpraktičtější. Koberec má rozměry 50 x 75 cm. Díky tomu se vejde do většiny koupelen, dokonce i malých a současně je dostatečně velký, aby mohl volně stát na něm a pohybovat se v prostoru koupelny. Výrobek je vyroben z polyesteru, odolného materiálu, odolný proti stírání nebo vyblednutí.

Podložka je omyvatelná v pračce při maximální teplotě 30 stupňů. Díky tomu je možné udržovat čistotu a hygienu bez velkého úsilí. Koupelna rohož je pletená hustou vazbou, jako je vlna. Elegantní, bílá barva bude vyhovovat většině interiérů. Koberec bude pracovat zejména v místnosti zařízené v moderním a klasickém stylu. Předložený koupelnový koberec je designem známé značky 5five Simply Smart, která se specializuje na výrobu módních a praktických prvků interiérového designu a dekorace.

Vlastnosti produktu:

  • Koupelnový koberec,
  • pletený hustou vazbou, jako vlna,
  • elegantní bílá barva,
  • rozměry výrobku: 50 x 75 cm,
  • vyrobený z vysoce kvalitního polyesteru, koberec
  • lze prát v pračce při maximální teplotě 30 stupňů,
  • výrobek známá značka 5pět Jednoduše chytrý.

Styl: Moderní,Klasické
Kategorie: Koupelnové předložky
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 389,-

barva: bílá
délka (cm):: 50
dominantní barva: bílá
dominantní materiál: polyester
šírka (cm):: 75
tvar: obdélníkový
výrobce: five

Další Koupelnové předložky