1. InHaus.cz
  2. Koupelny
  3. Koupelnové příslušenství
  4. Moderní
  5. Keramický kelímek na kartáčky, béžový PION, WENKO

Keramický kelímek na kartáčky, béžový PION, WENKO

Moderní toaletní sada PION s imitující kamennou strukturou v béžové barvě vytváří elegantní design v koupelně a toaletě pro hosty.

Šálek udržuje zubní kartáčky a vloží se na jednom místě a přímo po ruce. Vzhledem k tomu, že síla a udržitelnost jsou pro nás důležitá, používáme vysoce kvalitní materiály. Nádoba na zubní kartáček je vyrobena z pevné keramiky, takže si ji můžete vychutnat po dlouhou dobu.

Moderní řada PION, která je k dispozici v našem obchodě, vám umožní doplnit koupelnový nábytek s vestavěnou toaletní sadou a dávkovačem mýdla z této kolekce. Výrobky jsou nezbytným doplňkem funkční, pohodlné koupelny. Můžete také vytvořit harmonický a jedinečný dekor kombinující různé barevné varianty série — stejný tvar, různé barevné akcenty.

Díky optimálním rozměrům: průměr 7 cm x výška 10 cmje šálek ideální pro každou koupelnu a toaletu, dokonce i velmi malé.

Moderní řada koupelny PION v tlumených a silných barvách je založena na harmonické kombinaci vzhledu, dotyku a funkčnosti. V béžové barvě a s melanžovým povrchem si můžete vychutnat řadu koupelnových doplňků PION v každé koupelně a WC pro hosty. Použijte praktický hrnek k ukládání zubních kartáčků a zubní pasty, nebo si připravte kartáče a příslušenství!

Vlastnosti produktu:

  • PION keramický kartáčový kelímek,
  • kartáč je vyroben z keramiky,
  • béžové barvy
  • ,
  • optimální rozměry: průměr 7 cm x výška 10 cm.
  • V
  • naší nabídce najdete odpovídající koupelnové doplňky ze stejné série, vytvářející ucelený toaletní set,
  • produkt snadno vybrané německé značky WENKO.

Styl: Moderní
Kategorie: Koupelnové příslušenství
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 209,-

barva: béžová
délka (cm):: 7,4
dominantní barva: béžový
dominantní materiál: keramika
šírka (cm):: 7,6
výrobce: wenko
výška (cm): 10,9

Další Koupelnové příslušenství