1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Kuchyňské linky
  4. Klasické
  5. Moderní
  6. Kuchyňská linka 240 Vinto

Kuchyňská linka 240 Vinto

Představte si, že vstupujete do prostoru, kde dokonale kombinované skříňky a přitažlivý design spolupracují na vytvoření kuchyně, do které se budete vždy těšit. Místo, kde má vše své pevné místo, kde vše funguje a hladce se otevírá a zavírá. Tak přesně takový je pocit z kuchyňské linky 240 Vinto.

Kuchyňská linka 240 Vinto přináší perfektní mix funkčnosti a atraktivity. Skříňky z jejich edice můžete libovolně kombinovat, takže můžete dosáhnout přesně takového efektu, který vás nejvíce osloví. Každá skříňka Vinto nabízí dostatek prostoru pro umístění všeho, co potřebujete, ať už jde o nádobí, jídelní sety nebo potraviny. Je vyrobená z kvalitního materiálu, takže je připravena obstát v každodenním boji s časem a používáním.

Ale to není vše. Představte si, jak se vaše ruce jemně dotknou chladného povrchu skříněk. Jak se skříňka bez sebemenšího šramotu otevře a zavře díky pantům s pomalým dovíráním. Představte si, jak se vaše oči zastaví na elegantní kombinaci šedé a hnědé barvy, která dodá celé kuchyni nádech luxusu a pohody.

Sestava 240 cm obsahuje horní nástavec N60, horní skřínky G60G X 3, horní skřínky G60KN X 3, potravinová skřínka D60R, dolní skřínka D60S3,  dřezová dolní skřínka D60Z, dolní skřínka D60ZK.

Přestaňte se jen bavit o dokonalé kuchyni a začněte ji tvořit. Vyberte si kuchyňskou linku 240 Vinto a vytvořte si prostor, kde budete cítit pohodlí, komfort a radost z vaření. Staňte se součástí těch, kteří si užívají svou kuchyň naplno. Objednejte si ji ještě dnes.

Styl: Moderní,Klasické
Kategorie: Kuchyňské linky
Dodání: do měsíce

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 14685,-

#barva filtr: dekor dřeva
abs: ano
barva dvířek: šedá mat
barva korpusu: dub craft
doporučené dovybavení: pracovní deska
hloubka: 47 cm
materiál: ltd, lamino
nožičky: ano
popis: dodáváno bez spotřebičů a pracovní desky
šířka: 240 cm
sokl: ano
úchyt: ne
výška: 210 cm

Další Kuchyňské linky