1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Kuchyňské linky
  4. Klasické
  5. Moderní
  6. Kuchyňská linka 200 Aspen

Kuchyňská linka 200 Aspen

Jste unaveni z neustálého hledání příborů, nádobí a potravin ve vaší staré kuchyni? Cítíte, že je na čase udělat změnu, která vás nadchne a usnadní vám život? Máme tu pro vás perfektní řešení - naši Kuchyňskou linku 200 Aspen.

Linka 200 Aspen je designová kuchyň, která se hodí do každého domova. Skříňky této řady můžete libovolně kombinovat a vytvořit tak dokonalý prostor, který splní všechna vaše očekávání. Ať už hledáte místo pro skladování nádobí, jídelních setů nebo potravin, s Aspem to zvládnete bez problémů. A to není vše! Kuchyň je vyrobena z kvalitních materiálů, které zajišťují její dlouhodobou odolnost.

Sestava 200 cm obsahuje: horní skřínka G60 X 2, horní skřínka G80, dolní skřínka se šuplíky D60S3, dolní dřezová skřínka D80Z, dolní skřínka D60 pravá strana.

Představte si, jak se vaše vaření stane mnohem jednodušším a pohodlnějším. Vaše nová kuchyně bude nejen praktická, ale také esteticky přitažlivá. A co víc? Kuchyňská linka 200 Aspen má navíc regulovatelné nožičky a panty s pomalým dovíráním, což umožňuje plynulé a tiché zavírání dveří.

Tak na co ještě čekáte? Přijďte se podívat na naši Kuchyňskou linku 200 Aspen a přesvědčte se sami o její jedinečnosti. Udělejte tu nejlepší investici pro vaši kuchyň a užijte si pohodlí a styl, který vám tato linka nabízí. Jsme připraveni vám pomoci s výběrem a odpovědět na všechny vaše otázky. Navštivte nás ještě dnes!

Styl: Moderní,Klasické
Kategorie: Kuchyňské linky
Dodání: do měsíce

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 13643,-

#barva filtr: bílá
#kolekce url: /sektorove-kuchyne-aspen/
abs: ano
barva dvířek: šedá lesk
barva korpusu: bílá
doporučené dovybavení: pracovní deska
hloubka: 47 cm
kolekce: aspen
materiál: mdf, lamino
nožičky: ano
popis: dodáváno bez spotřebičů a pracovní desky
šířka: 200 cm
sokl: ano
úchyt: ne
výška: 210 cm

Další Kuchyňské linky