1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Kuchyňské linky
  4. Klasické
  5. Moderní
  6. Kuchyňská linka 200 Vinto

Kuchyňská linka 200 Vinto

Ochutnejte luxus a pohodlí s naší novou Kuchyňskou linkou 200 Vinto. Tato moderní a plně funkční kuchyňská linka vás ohromí svým elegantním designem, který se neomrzí.

Nabízíme vám libovolné kombinace skříněk z naší edice, které vám umožní dosáhnout maximální atraktivity a komfortu, o jakém jste vždy snili. Už žádné shánění jednotlivých prvků - vše, co potřebujete, najdete na jednom místě!

Naše skříňky Vinto nejenže poskytují několik možností využití, ale také nabízejí dostatek prostoru pro umístění nádobí, jídelních setů i potravin. A to vše v kvalitním materiálu, který zajišťuje dlouhodobou odolnost. Kuchyně Vinto má regulovatelné nožičky a panty s pomalým dovíráním pro maximální pohodlí při vaření.

Pořiďte si naši Kuchyňskou linku 200 Vinto a vychutnejte si ten pocit luxusu a pohodlí, který přináší. Sestavu 200 cm tvoří skřínky (horní skřínka G80, horní skřínka G60 X 2, dolní skřínka D80Z, dolní skřínka se šuplíkem D60S1, dolní skřínka D60), které dodají vaší kuchyni šmrnc a pomohou vytvořit prostředí, kde budete plni energie a elánu. Vybavte svou kuchyň kvalitou, kterou si zasloužíte.

Styl: Moderní,Klasické
Kategorie: Kuchyňské linky
Dodání: do měsíce

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 7380,-

#barva filtr: dekor dřeva
abs: ano
barva dvířek: šedá mat, dub craft
barva korpusu: dub craft
doporučené dovybavení: pracovní deska
hloubka: 47 cm
materiál: ltd, lamino
nožičky: ano
popis: dodáváno bez spotřebičů a pracovní desky
šířka: 200 cm
sokl: ano
úchyt: ne
výška: 210 cm

Další Kuchyňské linky