1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Kuchyňské linky
  4. Klasické
  5. Moderní
  6. Kuchyňská linka 260 Linea

Kuchyňská linka 260 Linea

Už jste někdy slyšeli o kuchyňské linii Linea 260? Pokud ne, pak vězte, že jste právě narazili na skutečný poklad. Tato kuchyňská linka není jen obyčejný kus nábytku, je to skvost moderního designu, který z vaší kuchyně udělá místo, kde budete chtít trávit co nejvíce času.

Kuchyňská linka Linea není jen o estetice. Je navržena tak, aby plně uspokojila vaše potřeby. Linka se skládá z několika skříněk, které poskytují dostatek úložného prostoru a zároveň se snadno ovládají. A to nejlepší na tom všem? Její klasická šedá barva, která dodá vaší kuchyni šmrnc a vytvoří prostředí plné energie.

Představte si, jak by vaše kuchyň mohla vypadat s touhle linkou. Už žádné hledání potřebných věcí, vše bude mít své místo. A co teprve ten pocit, když vaše návštěva uvidí tuhle nádhernou linku a vy jí budete moci s hrdostí říct: \"Ano, tohle je moje kuchyň.\" Sestava obsahuje horní skřínky G40, G80C, G60K, G80 a dolní skřínky D40S1, D80Z, D80.

Nenechte si ujít příležitost získat kuchyňskou linku, která vás bude těšit každý den. Objednejte si kuchyňskou linku Linea ještě dnes a zažijte radost z vaření na úplně nové úrovni.

Styl: Moderní,Klasické
Kategorie: Kuchyňské linky
Dodání: do měsíce

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 15936,-

#barva filtr: bílá
#kolekce url: /sektorove-kuchyne-linea/
abs: ano
barva dvířek: šedá mat
barva korpusu: bílá
doporučené dovybavení: pracovní deska
hloubka: 47 cm
kolekce: linea
materiál: mdf, lamino
nožičky: ano
pracovní deska: ne
šířka: 260 cm
sokl: ano
úchyt: kov
výška: 210 cm

Další Kuchyňské linky