1. InHaus.cz
  2. Zahrada
  3. Zahradní grily
  4. Klasické
  5. Weber SmokeFire EX4 GBS

Weber SmokeFire EX4 GBS

Tento gril si můžete prohlédnout sestavený v naší

Peletový gril Weber SmokeFire v sobě spojuje ty nejlepší vlastnosti zahradních grilů Weber. Je tak akorát velký pro každou terasu a nabízí opravdu všestranné využití.

Bohaté příslušenství umožní připravit takřka cokoliv

Díky opravdu velkému rozsahu teplot lze gril SmokeFire použít na klasické grilování, na uzení i na pečení. Připravíte v něm samozřejmě maso, zeleninu nebo hamburgery, ale díky bohatému příslušenství upečete také pizzu nebo koláč. V základu má gril Weber SmokeFire dva grilovací rošty o velkorysé ploše 4270 cm², které pohodlně pojmou oběd pro čtyř až šesti člennou společnost.

Peletový gril Weber dodává grilovaným pokrmům typickou chuť dřeva, kterou dodají právě přírodní dřevěné pelety. Ty navíc mohou \"okořenit\" grilování různými chutěmi a vůněmi podle použitého druhu dřeva. Pelety v naší nabídce nejsou určené pouze pro , ale také pro běžné .

Tip: Dřevěné uhlí u vás stále vede a na pelety se necítíte? Nevadí, vyberte si z nabídky a užijte si přípravu oblíbených pokrmů s Weber kvalitou.

Výkonný motor i grilovací asistent Weber Connect

Gril Weber SmokeFire se o velkou část práce postará sám. Stačí do zásobníku nasypat pelety a můžete se věnovat pouze připravovanému jídlu, automatický podavač se postará o vše ostatní. Gril je vybaven výkonným DC motorem, který se postará jak o rychlé rozpálení celé plochy, tak o dlouhodobé udržování teploty.

Stejně jako i peletový gril Weber dnes používá mobilní aplikaci, aby vám grilování ještě více usnadnil a zpříjemnil. Grilovací asistent Weber Connect je zabudovaný přímo v grilu a dokáže vám v reálném čase poskytnout detailní informace o průběhu grilování i teplotě masa. Poradí také, kdy maso otočit nebo zda je už připravené k servírování.

Americká značka Weber vyrábí vysoce kvalitní grily, které mají po celém světě již miliony fanoušků. Samozřejmostí je použití kvalitních materiálů, jako je porcelánem smaltovaný poklop a vana. I když jsou peletové grily ideální na barbecue a nepřímé grilování, díky vysoké dosažitelné teplotě je Weber SmokeFire vhodný i pro úpravu masa, která by jinak vyžadovala přímou metodu grilování, jako jsou steaky, burgery, špízy, zelenina, uzenina, apod.

Hlavní přednosti peletového grilu Weber SmokeFire EX4 GBS
  • Nabízí velký teplotní rozsah 95 °C - 315 °C, který  umožňuje všestranné použití.
  • Velká grilovací plocha 4 270 cm² na dvou grilovacích roštech.
  • Je navržen tak, aby rovnoměrně rozváděl žár po celé grilovací ploše.
  • Porcelánem smaltovaný povrch chrání gril před nečistotami i před korozí.
  • Velký zásobník na 9 kg pelet umožní celodenní uzení bez nutnosti doplňovat palivo.
  • Výkonný DC motor se postará o udržování nastavené teploty automaticky.
  • \"Aromakolejnice\" rovnoměrně rozvádí teplo po celém roštu a zároveň dodávají jídlu autentickou chuť pravého barbecue.
Obsah balení
  • 1 x sonda pro měření vnitřní teploty masa
Představení peletového grilu Weber SmokeFire 

Video recept

Záruka 
  • Grilovací vana a všechny díly, jež nejsou uvedeny níže - 5 let
  • Elektrické součástky - 3 roky
  • Grilovací rošty, podavač pelet, nádoba na palivo, tepelná přepážka, rošt na pelety, podložka ovladače - 3 roky
Soubory ke stažení

Další oblíbené recepty na peletové grily Weber

Vepřová žebírka jsou jedním ze 4 pilířů . Kdo by je neznal. Ale ochutnat je taková, jaká mají opravdu být není snadné. A to z prostého důvodu - jejich příprava trvá několik hodin, tudíž jejich plánování a nabídka v restauracích je složitá. Většinou se setkáte s \"českou klasikou\" a to povařenými žebry následně \"prohnanými grilem\". Bohužel podniků, kde můžete ochutnat grilovaná žebra \"od začátku do konce\" je pomálu. Takže si pojďme ukázat, jak taková žebírka připravit doma ve vašem grilu. 

Pokud tvrdím, že všechno, co pečete doma v troubě lze upéct venku v grilu, tak u sekané to platí dvojnásob! Grilovaná a navíc zauzená sekaná je prostě super. A navíc ten krásně rozteklý čedar a gouda uvnitř, to je prostě lahoda. A víte, co je na tomto receptu vůbec nejlepší? - Je to tak jednoduché, že zcela vylučuji riziko neúspěchu. 

Styl: Klasické
Kategorie: Zahradní grily
Dodání: skladem

Do obchodu Grilovani.cz 42490,-

barva: černá
hloubka: 84 cm
horní grilovací rošt: 61 x 25 cm
materiál grilovacího roštu: nerez ocel
odkládací plocha: ano
přídavný grilovací rošt: ano
rozměr grilovacího roštu: 61 x 45 cm
šířka: 109 cm
váha: 68 kg
výška (při zavřeném víku): 119 cm
značky: weber

Další Zahradní grily