1. InHaus.cz
  2. Ložnice
  3. Ložní povlečení
  4. Venkovské
  5. Klasické
  6. Moderní
  7. Krepové povlečení Atria oranžové
Krepové povlečení Atria oranžové - Výprodej Povlečení

Krepové povlečení Atria oranžové

Krepové povlečení

Praktický materiál, který vyniká stejnými vlastnostmi jako bavlna bez nutnosti žehlení. Krep je ideální materiál pro děti i dospělé v každém ročním období. V zimě zahřeje a v létě příjemně chladí, je vhodný i pro alergiky. Snadná údržba, savost, prodyšnost a měkkost je zachována i na typicky zvrásněném povrchu. Vlnitého povrchu je docíleno šetrnou úpravou bavlny, při plném zachování jejích vlastností.

  • Materiál: 100% bavlna
  • Gramáž materiálu: 135 g/m2
Barva povlečeníOranžová

Oranžová v sytých i jemných odstínech je stále trendy. Optimistická barva, připomínající západ slunce a léto vykouzlí úsměv na tváři každému. Relaxace a teplo, které umí vytvořit je ideální pro klidný spánek a uvolnění svalů. Nebojte se kombinací s bílou, krémovou nebo jakoukoli pastelovou barvou.

ZapínáníKnoflíky

Příznivců klasického zapínání na knoflíky je stále dost. Tradiční knoflíkový styl našich babiček nebo maminek je možná pro někoho únavný a zdlouhavý. Samotný knoflík je vkusný dekorativní prvek, který neškrábe a vypadá vkusně. Obrovským pozitivem je snadná a rychlá výměna při poškození nebo utrhnutí.

Motiv povlečeníKáro

Čisté a jemné linie, geometrické tvary a barvené kombinace. Moderní povlečení s kárem ladí s tradičním venkovským stylem, své zalíbení nalezne i v moderním bytě. Veselé a elegantní barevné provedení v různých odstínech modré, hnědé a zelené zútulní interiér a zahřeje na srdci.

Styl povlečeníModerní

Okořeňte interiér ložnice, buďte originální a nevšední. Vytvořte kontrast barev, mezi pastelové odstíny zařaďte jednu šokující. Odlište se od ostatních. Jasné barvy povlečení s živými vzory jsou tou správnou volbou. Syté barvy a motivy květin, kruhů, hvězd nebo pruhů zaručí trendy ložnici. Moderní styl je oblíbený a hodí se do všech domácností, jeho vzdušnost i praktičnost ocení každý.

Můžu povlečení žehlit?

Žehlení je vaše noční můra?! Nezoufejte! Krep, jako jediný nevyžaduje žehlení a vypadá pořád skvěle. Zřasený a nemačkající se materiál stačí usušit a pohodlně složit do skříně. Pokud žehlička není váš kámoš, vybírejte z rozmanité nabídky krepového povlečení.

  • Povlečení nemusíte žehlit
Na kolik stupňů povlečení prát?

Obecně platí, že ložní prádlo pereme v teplotním rozmezí 40 až 60 °C. Bílé nebo bavlněné povlečení lze prát až na 60 °C, zatímco u krepu je vhodné zvolit teplotu nižší. Celkově vysoké teploty praní mohou poškozovat vlákna, působit opotřebovanějším dojmem nebo způsobovat vyblednutí barev. Před prvním použitím by teplota praní měla být min. 40 °C.

  • Doporučená teplota praní: 40 °C
Jak často povlečení prát?

Výměna i praní ložního prádla je samozřejmostí. Optimálně bychom měli prát povlečení každý týden, maximálně 1x za 14 dní, otočené naruby. Pocení, nemoc nebo teplé letní měsíce přispívají k znečištění, proto je žádoucí povlékat častěji. S tím souvisí i nutnost praní samotných dek a polštářů. Nově koupené ložní prádlo před prvním použitím vyperte, změkne.

  • Každý týden, maximálně 1x za 14 dní
Balení tohoto povlečení obsahuje:
  •  1 ks přikrývky 140 x 200 cm
  •  1 ks polštáře 70 x 90 cm

Styl: Moderní,Klasické,Venkovské
Kategorie: Ložní povlečení

barva: oranžová
doporučená teplota praní: 40 °c
gramáž: 135 g/m2
materiál: 100% bavlna
motiv povlečení: káro
roční období: léto
rozměr polštáře: 70 x 90 cm
rozměr povlečení: 70 x 90 cm | 140 x 200 cm
rozměr přikrývky: 140 x 200 cm
styl povlečení: moderní
zapínání: knoflíky

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Ložní povlečení
Produk byl v nabídce e-shopu: Výprodej Povlečení

Další Ložní povlečení