1. InHaus.cz
  2. Zahrada
  3. Zahradní grily
  4. Venkovské
  5. Otto Wilde Grillers Otto´s O.F.B. Lite
Otto Wilde Grillers Otto´s O.F.B. Lite - Grilovani.cz

Otto Wilde Grillers Otto´s O.F.B. Lite

Tajemství přípravy dokonalého steaku spočívá ve správné teplotě při jeho přípravě. Po několika minutách předehřátí Otto´s O.F.B. (Over-Fired Broiler) dosahuje teploty nad 900°C. Při těchto vysokých teplotách steak získá zvenčí lahodnou kůrku (Maillardova reakce), zatímco zevnitř zůstává jemný a šťavnatý. S Otto´s O.F.B. grilem dosáhnete takových \"steakových výsledků\", které nelze nahradit žádným jiným způsobem vaření.

O.F.B. (Over-Fired Broiler) znamená, že zdroj tepla působí shora. V horní části O.F.B. jsou dva samostatně regulovatelné plynové infračervené hořáky, které vyzařují teplo směrem holů ke grilovacímu roštu. To zajišťuje rovnoměrné rozložení tepla po povrchu masa - na rozdíl od konvenčního spodního záření tepla, kde odkapávání šťávy a tuku z masa narušuje distribuci tepla směrem nahoru. Díky této inovativní technologii bude váš steak připraven během několika minut - včetně doby na předehřátí grilu. Díky možnosti umístění grilovacího roštu do 6 výškových pozic (vzdálenosti grilovacího roštu od plynových hořáků) a možnosti regulace obou plynových hořáků současně je Otto´s O.F.B. gril vhodný pro přímé grilování, zapékání a mimo jiné i pro příznivce \"zdravého grilování\". Vedle steaků, je Otto´s O.F.B. vhodný pro grilování hamburgerů, špízů, zeleniny, ryb a dokonce i pizzy, ale také např. pro zapékání těstovin. Všechny tyto potraviny vhodné pro přímé grilování můžete samozřejmě grilovat při mnohem nižší teplotě, jak jste zvyklí. A případný tuk a šťáva z masa stále odkapává dolů do nerezové odkapávací misky.

Nerezový gril Otto´s O.F.B. je určen pro venkovní použití a může být umístěn na běžném zahradním stole nebo grilovacím stolku. Díky vyjímatelnému tepelnému štítu (nerezová odkapávací miska) je povrch stolu chráněn před vysokou teplotou. Otto´s O.F.B. funguje na čistý propan (lze zakoupit u dodavatelů plynových lahví), který má oproti směsi propan/butanu nesporné výhody (neprodukuje nepříjemný odér, menší spotřeba při vyšším výkonu a lze používat i v mrazech).

Součástí grilu je plynová hadice s regulátorem (délka je 90cm), litinový grilovací rošt (32*26cm), spodní nerezová odkapávací miska a multifukční páka, která slouží k manipulaci s grilovacím roštem a zároveň funguje jako otvírák na lahve.

Za vynikající produktový design Otto\'s O.F.B. získal německou cenu za design 2018 (German Design Award 2018).Parametry
  • 2 infračervené plynové hořáky ovládané současně
  • piezzo zapalování
  • materiál: nerez ocel
  • litinový grilovací rošt
  • CE certifikace
  • vyrobeno v Německu
 Součást balení
  • vlastní gril
  • litinový grilovací rošt
  • spodní odkapová miska
  • plynová hadice (90 cm) s regulátorem tlaku
  • páka na vyjímání grilovacího roštu

Styl: Venkovské
Kategorie: Zahradní grily

barva: nerez
distribuce: cz
hloubka: 44 cm
hmotnost: 18 kg
počet hlavních hořáků: 2
rozměr grilovacího roštu: 32*26 cm
šířka: 42 cm
součást balení: vlastní gril
váha: 18kg
vlastnost: piezzo zapalování
výška: 29 cm
záruka: 2 roky
značky: otto wilde

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Zahradní grily
Produk byl v nabídce e-shopu: Grilovani.cz

Další Zahradní grily