1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Dózy a nádoby na potraviny
  4. Dóza na potraviny plastová L 2,3l Zwilling Vacuum
dóza na potraviny plastová L 2,3l Zwilling Vacuum - Bonami.cz

dóza na potraviny plastová L 2,3l Zwilling Vacuum

Vakuový box L: Váš pult na čerstvé potraviny do domácnosti Není snadné, zejména v rodinách, plánovat nákupy optimálně dopředu. Často zůstávají zbytky jídla a stejně často končí v kuchyňském odpadu. Plastový vakuový box L vám od nynějška pomůže lépe hospodařit se zásobami! Jednoduše nakupujte podle libosti a ukládejte například špenát, chléb, ryby a další potraviny do velkých boxů vakuového systému. Vysávání pomocí praktické vakuové pumpy FRESH & SAVE je hračka: nasaďte pumpu na víko boxu a nechte ji pracovat. Stisknutím tlačítka během několika sekund odsaje vzduch z nádoby a automaticky se zastaví, jakmile se vytvoří dostatečný podtlak. Chutě, vitamíny a čerstvost jsou bezpečně uchovány ve vzduchotěsných a pachotěsných krabičkách až do příštího \"nákupu\" ve vaší vlastní lednici. V aplikaci ZWILLING Culinary World můžete snadno uspořádat potraviny: Jednoduše naskenujte QR kód na víku krabice a sledujte své zásoby kdykoli a kdekoli. Když je čas spotřebovat potraviny a nádobí, bezplatná aplikace vám automaticky zašle připomenutí. Tímto způsobem se vyhnete plýtvání potravinami a ušetříte peníze i čas!

Funkce vakuování: Potraviny zůstávají čerstvé až pětkrát déle než při běžném skladování bez vakuování: chutě a živiny jsou bezpečně zachovány, snižuje se množství potravinového odpadu.
Lehký a nerozbitný vakuový box
Prostorově úsporné, stohovatelné skladování potravin a nádobí v chladničce a mrazničce
Velikosti S / M / L lze v době nepoužívání skladovat v kuchyňské skříňce.
bezpečné zmrazení potravin a hotových pokrmů (díky vakuu nedochází k popálení v mrazničce).
vhodné do mikrovlnné trouby a myčky nádobí
objem (bez víka) / max. množství náplně: 2,3 l / 2 l
Materiály: bez BPA, plast (nádoba, víčko), silikon (ventil, těsnění)
Vakuové víko s inovativní technologií dvojitého těsnění
Snadné propojení vakuových nádob s aplikací ZWILLING Culinary World prostřednictvím QR kódu na víku pro sledování potravin a doby jejich trvanlivosti.
Bezplatná aplikace určuje dobu trvanlivosti vakuovaných potravin a nádobí a prostřednictvím funkce připomenutí včas informuje, jakmile je třeba potraviny spotřebovat. Služby aplikace doplňují recepty, vysvětlující videa a nákupní seznam.

Styl:
Kategorie: Dózy a nádoby na potraviny


Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Dózy a nádoby na potraviny
Produk byl v nabídce e-shopu: Bonami.cz

Další Dózy a nádoby na potraviny