1. InHaus.cz
  2. Ložnice
  3. Ložní povlečení
  4. Retro
  5. Glamour
  6. Venkovské
  7. Moderní
  8. Bavlněné povlečení SKY béžové
Bavlněné povlečení SKY béžové - Výprodej Povlečení

Bavlněné povlečení SKY béžové

Bavlněné povlečení

Stálicí a nejrozšířenějším materiálem ložního prádla je zaručeně bavlna. Zákazníci ocení její skvělé vlastnosti a cenovou dostupnost. Bavlna je prodyšná, měkká a výborně odvádí jakoukoliv vlhkost. Hodí se tedy i pro osoby, které se v noci více potí. Možnou nevýhodou je mačkání a následná nutnost žehlení. Léty prověřená bavlna je přírodní vlákno získané z bavlníku, které je šetrné k pokožce celého těla.

  • Materiál: 80% bavlna | 20% mikrovlákno
  • Gramáž materiálu: 125 g/m2
Barva povlečeníBéžová

Tlumené a zemité tóny béžové našly svoji popularitu u mnoha rodin. Zklidňující barva podnítí pocit jistoty a bezpečí. Tvoří krásné kombinace s jasnými barvami, s tyrkysovou působí nevšedním dojmem. Barva velbloudí srsti je obdivuhodná ve spojení s venkovským či rustikálním stylem.

ZapínáníZip

Nemáte času na zbyt a každá ušetřená minuta se hodí?! Povlečení na zip, je rychlé, pohodlné a praktické. Nepříjemné napínání, tlačení či škrábání jsou tabu. Zip i jezdec jsou ploché a pečlivě schované. Povlečeno budete mít během okamžiku.

Motiv povlečeníHvězdy

Usínání pod hvězdnou oblohou během všedních dní i u vás doma. Motivy hvězdného nebe na decentním povlečení si zalíbí dospělí i děti. Uklidňující a romantická atmosféra s nádechem teplých letních dní vás zajisté okouzlí. Magické povlečení snadno sladíte se světlým interiérem a neutrálními doplňky.

Styl povlečeníRetro

Nestárnoucí a stále trendy bydlení v retro stylu. Vzpomínáte s nostalgií na módní výstřelky z minulých dob?! Éra retro stylu je stále IN. Neotřelý design a tradice na vás dýchnou v typických barvách minulého století. Jasně oranžová nebo modrá barva s veselými motivy se vrací do moderních bytů a ložnic. Stylové retro kousky v hravých barevných kombinacích s živými motivy nebudou nikdy OUT.

Můžu povlečení žehlit?

Bezesporu nejoblíbenější materiály povlečení jako je bavlna, bavlněný satén nebo mikrovlákno je nutné žehlit. Jediný materiál, který nevyžaduje žehlení je krep. Ihned po vyprání povlečení vypněte pomocí kolíčků na sušák. Žehlete naruby, tím zabráníte poškození materiálu a vyblednutí barev. Důkladná péče o vaše povlečení se vyplatí.

  • Povlečení je nutné žehlit
Na kolik stupňů povlečení prát?

Obecně platí, že ložní prádlo pereme v teplotním rozmezí 40 až 60 °C. Bílé nebo bavlněné povlečení lze prát až na 60 °C, zatímco u krepu je vhodné zvolit teplotu nižší. Celkově vysoké teploty praní mohou poškozovat vlákna, působit opotřebovanějším dojmem nebo způsobovat vyblednutí barev. Před prvním použitím by teplota praní měla být min. 40 °C.

  • Doporučená teplota praní: 40 °C
Jak často povlečení prát?

Výměna i praní ložního prádla je samozřejmostí. Optimálně bychom měli prát povlečení každý týden, maximálně 1x za 14 dní, otočené naruby. Pocení, nemoc nebo teplé letní měsíce přispívají k znečištění, proto je žádoucí povlékat častěji. S tím souvisí i nutnost praní samotných dek a polštářů. Nově koupené ložní prádlo před prvním použitím vyperte, změkne.

  • Každý týden, maximálně 1x za 14 dní
Balení tohoto povlečení obsahuje:
  •  1 ks přikrývky 140 x 200 cm
  •  1 ks polštáře 70 x 90 cm

Styl: Moderní,Venkovské,Glamour,Retro
Kategorie: Ložní povlečení
Dodání: skladem

Do obchodu Výprodej Povlečení 299,-

barva: bílá
cena: levné do 300 kč
doporučená teplota praní: 40 °c
gramáž: 125 g/m2
materiál: 80% bavlna | 20% mikrovlákno
motiv povlečení: puntíky
nežehlivé: ano
oboustranné: ano
rozměr polštáře: 70 x 90 cm
rozměr povlečení: 70 x 90 cm | 140 x 200 cm
rozměr přikrývky: 140 x 200 cm
styl povlečení: moderní
zapínání: zip

Další Ložní povlečení