1. InHaus.cz
  2. Obývací pokoje
  3. Deky a plédy
  4. Klasická
  5. Moderní
  6. Fleecová deka oranžová 150x200 cm
Fleecová deka oranžová 150x200 cm - Výprodej Povlečení

Fleecová deka oranžová 150x200 cm

Barva dekyOranžová

Barva ovoce nebo zapadajícího slunce obzvláštní každou místnost. Oranžová deka spolu s bílými nebo šedými doplňky působí vkusně a netradičně. Podtrhněte moderní interiér oranžovými odstíny a vytvořte oázu klidu a dopřejte si léto každý den.

Detail materiálu

Detail materiálu je velice jemný, měkký a přejemný na omak. Na povrchu můžete zahlédnout drobné smyčky z bavlněných vláken, které udávají textilii její pozitivní vlastnosti a utvářejí její 3D efekt. Smyčky jsou ze spodní i horní strany základového materiálu, pod lupou vypadají opravdu nadýchaně. Podobný detail jako bavlna má i vlna, která je velice tenká a hebká.

Pocit z fleecové deky?

Fleece, často přirovnávaný k přírodní vlně vás očaruje svojí mimořádnou jemností a lehkostí. Pocit těžkosti pod dekou z fleecu určitě nezažijete. Jemné chloupky na povrchu jsou navíc hřejivé a na dotek hebké. Skvělý parťák do chladných večerů domu i na zahradu.

Rozměr deky 150 x 200 cm

Klasický rozměr deky 150 x 200 cm se stane skvělým pomocníkem v domácnosti, na zahradě nebo na cestách. Příjemně vás zahřeje a zajistí komfort při lenošení nebo posezení s přáteli během dlouhé letní noci. Své zalíbení mají také jako podložky pro děti nebo k vodě.

Tato deka hřeje

Hřejivý a zároveň měkký materiál si zamilujete i vy. Hřejivá textilie se dokonale přizpůsobí teplotě vašeho těla i prostředí. Lehounká deka je vhodná do chladnějších letních večerů nebo sychravých podzimních dní. Ideální je tedy jako doplněk během všech ročních období.

Tuto deku nemusíte žehlit

Mnoho materiálů používaných k výrobě dek není nutné žehlit. Vlastníte-li tedy deku z vlny, mikroplyše, mikroflanelu nebo bambusu, pak ji žehlit nemusíte. Stačí pouze vyprat a usušit. Ihned po vyprání deku vypněte pomocí kolíčků na sušák, čímž zabráníte mačkání. Bavlněné deky je možné po vyprání a usušení vyžehlit, tím zachováte jejich původní hladký vzhled. Důkladná péče o vaše deky se vyplatí.

Doporučená teplota praní deky je 30 °C

Praní při teplotě 30 °C je velice šetrný a ekologický způsob, jak vyprat prádlo včetně dek, efektivně a jemně. Při praní na 30 °C chráníme nejen peněženku a přírodu, ale také jednotlivá vlákna textilie a jejich barvy. Na tuto teplotu můžete šetrně prát deky z bambusu i mikroflanelu. Současné prací prostředky jsou tak účinné, že zajistí dokonalé vyprání i při nižší teplotě.

Styl: Moderní,Klasická
Kategorie: Deky a plédy

barva: oranžová
doporučená teplota praní: 30 °c
gramáž: 300 g/m2
materiál: 100% mikrovlákno
rozměr: 150 x 200 cm

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Deky a plédy
Produk byl v nabídce e-shopu: Výprodej Povlečení

Další Deky a plédy